Црвена Вина направила је дугачку кашичицу од 50 стопа, а чак и Твиззлерови навијачи могу то ценити

Осим ако не покушавате изгубити неке пријатеље, постоји неколико прехрамбених ривијера које никада не би требали покренути у друштвеном разговору. Цхеез-ит вс. Цхеесе Нипс, Цоке против Пепси, сиреви Пуффс вс. Црунцхи Цхеетос су међу многима. Ове сукобе су соооо стварне. Обе стране немају појма како други чак и постоје. Друга слична дицеи дебата је Твиззлерс вс. Ред Винес. Али, пре него што одаберете своју страну, требали бисте знати да су Ред Винес створили Супер Ропе од 50 стопа и да су наши умови потпуно разнесени. Чак и навијачи Твиззлер-а који живе у твом стилу могу ценити колико је то сјајно лицорице.

слика

Винеет Савант

Ова ствар је дуга. Довољно дуго да се проширио преко канцеларије и поделите са сарадником без икаквих ствари Лади анд Тхе Трамп-као. Вероватно би било чак и довољно дуго да би објешао прозор небодера, такође, и знате, снацк из улице. Да, имамо чудне маште.

Калифорнијска компанија са слаткишима створила је само 10 лудих ужади, па нажалост, они нису због јавне продаје, али смо успели да узмемо руке на једну и тестирамо за све вас лицорице.

Поред чињенице да су Ред Винес направили најдужи конопац са бомбонима на које смо икада стављали очи, тулице са лицорице су и холивудски омиљени. Ако се сећате, Јимми Киммел је заправо направио бомбу за кишу током оскара 2017. године … претпоставио си.

Слаткиши су се појавили Ваине’с Ворлд, такође.

Округли аплауз за вас, црвена вина.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

− 3 = 1