Човек повлачи траку од 5 ногу из тела после јела суши

Здраво, здраво. Нисте тражили ово, али овде је ноћна мачка која ће вероватно учинити да никада не желите да једете ролницу лососа, као, икада. Реч је о Фресном, ЦА човјеку који је очигледно једном извукао траку од 5 метара од његовог тијела, који је добио од једења суши, а само је куцао из те казне учинио ме физички стидљив.

Др. Кенни Банх, хитни лекар на Калифорнијском универзитету у Сан Франциску, појавио се у епизоди подкаста “Ово неће болети мало” раније овог мјесеца, када је преминуо прошлог лета у којем је третирао 30-годишњи човек који је дошао у ЕР са притужбама због крваве дијареје пре него што је затражио лијечење за црва. Према Банху, пацијент је дошао да носи сумњиву врећицу која је коначно говорила за себе.

“Извадим ролни за тоалетни папир, а наравно око њега зависи како изгледа овако огромна, дуга трака”, рекао је Бан на емисији.

Очигледно је пацијент приметио траку кад је отишао у купатило. На почетку је мислио да се део његовог црева висе излази … док се није кренуло.

“Покупи га и погледа и шта то ради? Почиње да се креће”, рекао је. “Био је као,” То је црв. “”

У случају да то већ не звучи као твоја најгора ноћна мора, оно што чини природу још погоршавајући је кривац његове болести: суши. Пацијент је очигледно појео салмон сасхими скоро сваког дана, што је Бан рекао “скоро сигурно” је разлог што је повукао паразит са задњег краја на првом мјесту.

Не кажем вам да престанете да једете суши, али нека ово буде лекција у којој је исхрана сирове хране превише често долази са неким прилично узнемирујућим ризицима.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.