Човек наручује торту ИСИС на Валмарт-у да докаже нечувену тачку

Валмарт, ти си глупао. Као стварно, стварно зезнуо.

Прошле недеље, након неуспелог покушаја куповине колача са укусом конфедерације, човјек Луизијане Цхуцк Нетзхаммер одлучио је да игра шалу на свом локалном мега марту тражећи обичну торту украшену бојном заставом Исламске државе (ИСИС). Потом је објавио видео на ИоуТубе-у како би још више потврдио своју тачку, питајући “Да ли Валмарт подржава ИСИС?”

Пошто је пуцњава у Чарлстону, СЦ, Валмарт постао једна од многих америчких компанија која је зауставила производњу свих конфедерационих артикала у покушају да избегне никога. (Продавница је одбацила Нетзхаммерову конфедерациону торту обележавањем свог формулара за молбу са “Не могу направити торту због слике”.) Нажалост, велики бренд боксерске продавнице ненамерно је увредио многе због тога што је обавезао Нетзхаммера и његов бескрајни план црне заставе. Изненађујуће је да је компанија одмах дошла до озбиљног пожара за политички изгладјен десерт.

Валмарт се од тада извинио извињавајући, објашњавајући АБЦ Невс-у да сарадник који је направио торту није знао шта то значи. То је праведна грешка (ЦНН је био збуњен), али Валмарт вероватно треба да размотри ефикаснији процес провјере за своје поруџбине за колаче.

[х / т УСА Тодаи

Пратите Делисх он инстаграм.