Беар Накед, Гоне Нативе, анд Црунцхи Гранола

Шта тачно очекујемо од наше грануле? Да, ово је реторично питање, али онај ко треба пажљиво да се кријеш када следећи пут постанете спремни испред житарице. Праведно је рећи да очекујемо дозу исхране и здравије здравља која банална посуда житарица не може успешно да понуди, док не буде превише “крхка” или “хипи”. Очекујемо нешто слатко и зубно, без високог калоријског индекса, високог натрија и високог садржаја шећера који долази са толико хране за доручак. Очекујемо да ће нас победити и доживети сјајне ствари које могу безвољно постати дио наше уобичајене рутине доручка. Укратко, очекујемо од наше гранале као и наше политичке кандидате, што може бити превише.

Да, ми смо сувише тешки на нашој граноли (јер понекад наша гранола може бити сувише тешка за нас) и морамо да ресетујемо наша очекивања и уживамо у несавршености и идиосинкразијама ове понуде за доручак. Уз то изостављање, представљам вам скромну (али поштену) процену нових Беар Накед Нативе гранола. Беар Накед гранола није ни нови улаз на тржиште гранола, нити су они конвенционални. Почевши од скромних средстава 2002. године Беар Беар је себе тржио као савремени, елегантан и спортски у директном контрасту са шумским, назад на природни тематски маркетинг свеприсутан на толико кутија граноле. Беар Накед гранола је упакована у вертикалне пластичне врећице без икаквих знакова ваљања поља, фарми или других знакова натура. Са својом новом производном линијом, Беар Накед Нативе, који се готово не разликује у дизајну из своје оригиналне линије производа, води вас на виртуелно кружно путовање да бисте сакупили егзотичне виттлес као Агект нектар и манго из Мексика, или Гоји бобице и црне рибизле из Азије.

слика

Иумберри Гоји рибизла, једна од нових медвједа Накед Нативе гранола, је одмах опонашна гранола опција. Откривени су са гојим бобицама, који се сматрају “сада” суперфоодом за њихове антиоксидативне особине, црне рибизле и тзв. “Иумберри сок” (који сам верификовао из јагодичастог, често се помињу као много мање апетизирајуће “воска” “домородан Кини) и ова сорта је заиста све гранола која би могла да се икада надати. Слатко је, слано, оштро, воћно, зубно и наизглед здраво са много цјелих зрна и без конзерванса или високог фруктозног кукурузног сирупа.

слика

Друга опција у Нативе производној линији је Манго Агаве Алмонд гранола, која је готово добра, али очигледан тркач до тон је Јумберри Гоји рибизла. Наравно, Манго Агаве Бадмонд поседује све квалификације а фину гранолу (здраво, воћно, итд.), али било је нешто незгодно са мјешавином састојака. Комади манга су понекад кожни и жвакани, док су бадеми попут пралина позитивно слатки и крхки за мој укус. У комбинацији, они стварају изузетан изазов текстуре који ме је подсећао на епизоду бившег Симпсона која је коначно напала “ораси и гума”. Није нужно лоша ствар, али вероватно мало опорезивања за већину случајних потрошача и оних са попустом стоматолошког рада.

Све у свему, Беар Накед Нативе ради добар посао са овом верзијом граноле 2.0 (или је можда 3.0?) И служи опцији за доручак, која можда не задовољава све, али свакако вреди штрајк.

Беар Беар Накед Нативе граноле су процењени на око 5 долара за торбу од 12 оз и доступни су на тржиштима Ралпхс, Јевел, Публик, КФЦ и Вхоле Фоодс.

Добавить комментарий

*

75 − 65 =