[Ажурирано] Бургер Кинг доноси црнкиње у Америку

УПДАТЕ: 15. септембар, 2015, 2:50 п.м.

Ако сте мислили да је зачињени пилећи помфрит био луд као што Бургер Кинг може добити, размислите поново: према Бургер Лад, бренд планира да пусти своје јапанске црне пљуске бургере на америчком тржишту.

Хамбургер, који није ништа више од вашег стандардног Вхоппер-а између две црне лепиње, биће објављен негдје око Ноћ вештица. Наплаћује се као спооки понуда, али опуштена трпезачка опција може бити мало превише страшна да пикне америчке апетите. Лично, више волимо МцВхоппера.

ОРИГИНАЛНИ ПОСТ: 12. септембар, 2014, 8:18 часова.

Бургер Кинг Јапан је дебитовао нови сет хамбургера и црни су као најтамнија душа. КУРО (што значи “црни”) Пеарл и КУРО Диамонд функција пецива и сир затамњен бамбусовим угљем и укусним панталонама са црним бибером са преливом сосом са лигњем с лигњем. КУРО Дијамант, који је баш толико љубитељ, долази са салатом, парадајзом и луком (све у оригиналним нијансама).

Ово је трећи пут када је БК Јапан објавио црне хамбургере са ограниченим бројем издања, први пут 2012. године (само кокице са побољшаним угљем и лигњим кетчупом), а затим и са својим КУРО Нињом у 2013. години (имао је сланину сланине “језик”. ) Они су подигли анте у овој најновијој итерацији с сир гавраном боју. Да, то изгледа неприродно како звучи. Према извјештају за 2012. годину, оригинални хамбургер КУРО има скоро исти утисак као и остали БК хамбургери. Радујемо се пријатним извештајима из овог издања.

Бургер Кинг Јапан није једини ланац којим би се пустили хамбургери само љубитељи гутања. У 2012. години, кинески МцДоналд’с ланци су пустили иин-ианг хамбургере, а француски ланац Куицк понудио Дарк Вадор Бургерс да се подудара с поновним издавањем Стар Варс: Еписоде И у 3Д.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

+ 71 = 74