Алл-Натурал Глов-ин-тхе-Дарк третмани би учинили савршене Халловеен Снацкс

Ова сјајна јела у мраку може изгледати електрифизирана, али су потпуно природна (и сигурна за јело).

слика

Лумабитес преко Кицкстартера

Ево незаборавне љубазне приче за вас: Хрватска жена и Миннесотан човјека се заљубљују на интернету, а када се напокон упознају лично, један пада чип у мраку, што их доводи до измишљања идеје стварања кухиње која одражава и поново емитује ултраљубичасто светло да створи сјајан ефекат.

Стив Џонсон и Мартина Жупанић, оснивачи Лумабита, настојали су да створе природну, здраву снацку која се сијала, а да се не ослања на тоничну воду као основни састојак. (Тонска вода, према НПР-има Со се често користи у месту водоводне воде како би направили грицкалице попут Јелл-О сијаја под црним светлом због кинина у њему, што је флуоресцентни молекул.) Дуо је посвећен држању сваког рецепта потпуно без хемикалија, остајући лојалан Жупанићева несрећа у преради и вештачкој храни рођена у Хрватској.

Дакле, након много пробних и грешака – “Деведесет осам процената хране” у својим раним експериментима “отишло је у отпад”, објаснио је Жупанић НПР-у – створили су потпуно природне смеше које имају прекрасан, сјајни изглед. Неке од посуда детаљно описане на њиховој веб страници укључују сладолед, месне куглице и пужеве које изгледају као играчке.

Пар тренутно тражи инвеститоре да отворе америчку кафану која служи светлости, али у међувремену, пређите на Со да бисте добили снеак врхунац на једном од својих најпопуларнијих рецепата.

ПОВЕЗАН:

10 Свеет анд Салти Претзел десерти

Ваша нова омиљена десертна топионица: Цаке Цроутонс

Гхост-Тхемед Халловеен третмани ћете умрети

Пронађите одличан садржај хране на Делисх:

Потражите савршени рецепт са наше стране Сазнајте најновије вести о храни Дајте књигу рецензија да бисте сачували своја омиљена јела Пријавите се за наше бесплатне билтене Проверите нас на Фацебооку, Пинтересту и Твиттеру

Добавить комментарий

*

1 + 4 =