А за … Априцот Гелато!

Печен Apricot Gelato

Пхото би Цоусцоус & Цонсциоуснесс

Да би прославили дане љета, пишћемо једну слатку серију: Ици третира А до З, који показује кул креације наших омиљених блогера хране. Прво горе, печено кајсије Гелато. (С обзиром да званично није љето, сматрали смо да је прикладно да почне са воћним плодовима.)

Овај рецепт из Кускусе & Свести је ухватио наше очи због начина на који блогер бира да побољша кајсије: печењем на маслац и смеђи шећер. Ово ствара укус који је богат, дубок, кисел и слатки у исто време. Разговарајте о необичној сцооп-у.

Посетите Цоусцоус & Цонсциоуснесс сајт како бисте добили рецепт са печеним кајсијем. Захтева минималне састојке – само јаја, шећер, млеко, кајмак и ванилија, поред печених кајсија – што чини здравији третман. Направите још више користећи органске састојке.

Останите тунирани за више рецепата сладоледа током лета, плус одличне желатине, граните, попсицлес и још много тога. Ми ћемо објављивати два замрзнута десертна рецепта сваке седмице како би вас провели кроз сезону. Усурили смо се да их пробате! Или, да ли имате неке укусе које желите да пробате? Оставите своје сугестије у коментарима и видећемо да ли их можемо ископати.

Пронађите одличан садржај хране на Делисх:

Потражите савршени рецепт са наше стране Сазнајте најновије вести о храни Дајте књигу рецензија да бисте сачували своја омиљена јела Пријавите се за наше бесплатне билтене Проверите нас на Фацебооку, Пинтересту и Твиттеру ПОВЕЗАН:

15 начина да уживате у укусу слатководне рабарбаре

Биг-Батцх љетне коктеле за одржавање забава Супер Цоол

7 ствари које нисте знали за СПАМ