7УП Упс тхе Анте

слика

Културно, ова земља се још увек опоравља од несрећне катастрофе из 1985. године која је лансирала Нев Цоке. Ово је био покушај да се подигне застојна продаја и видљивост наслеђеног бренда кроз преформулисање рецепта и шамарање “Нове” етикете на конзерви. Као што историја потврђује, степен рефлекса био је жесток и непопустљив и без преседана било какве маркетинг и пословне грешке. Људи су били узнемирени, потресени и дубоко љути, тако да је компанија Цоца-Цола унајмила психијатра да слуша телефонске позиве на телефонску линију компаније. Психијатар је касније рекао руководиоцима Цоца-Цоле да су неки узнемирени позвани звучали као да разговарају о смрти члана породице, а не о тинкирању рецептуре соде. Цоца-Цола је на крају напустила концепт Нев Цоке-а и вратила се у оригинални рецепт.

Сада је 7УП ред. У власништву матичне компаније Др Пеппер Снаппле (Ох, како бих волео да тамо у ствари постоји доктор Пеппер Снаппле у свету који практикује медицину), 1 = 33009 “таргет =” _ бланк “титле =” 7УП Рестагед “> 7УП ће бити” рестауриран “у септембру користећи” технологију “да би 7УП дала” оштар “лимун и кречни укус, а безалкохолно пиће долази са новом графиком на свом паковању, све у настојању да се такмиче са Цокеом и Пепсиром. Детаљи су у најбољем случају скицирани, иако је 7УП брандантна марка, она не поседује готово бренд алегианце или тржишни удео који имају Цоца-Цола или Пепси. Дакле, шансе су, осим ако виши упови планирају да користе нову 7УП формулу да би се ослободила неке ниске на нивоу нуклеарног отпада, културна акција ће бити занемарљива.

Још интересантнији би био ако би се 7УП (за разлику од Цоца-Цола грешке) вратио у првобитну формулу. Цхарлес Леипер Григг, који је првобитно крстио своју производњу соде, “Биб-Лабел литијумирана лимуна-лимена сода” која није сасвим окидала језик, измислила је 7УП 1929. године. Овај изворни рецепт садржи литијум цитрат, који је облик литијума (средство за стабилизацију расположења које су фаворизовали политичари) и пласирана је као лек за мамурлук. Вероватноћа ове регресије је нула.

7УП је већ доступан у неколицини укуса, укључујући Регулар 7УП, Диет 7УП, Цхерри 7УП, Диет Цхерри 7УП, 7УП ПЛУС Цхерри, 7УП ПЛУС Исланд Фруит и 7УП ПЛУС Микед Берри, тако да пустите своју машту дивље уз “ресторед” могућности.