7 ствари које треба знати знати пре него што поједете М & М

1. Они су створени из врло практичног разлога.

Иако су бомбони сада нађени само на заиста забавним мјестима, М & М су очигледно сањали на најочекиванијем мјесту: на бојном пољу. Како каже прича, Форрест Марс је видео војнике у шпанском Грађанском рату да једу комадиће чоколаде прекривене шећером. Када схвати да премаз спречава таљење чоколаде, он је поднео свој патент за производњу чоколаде на тај начин. (Он је обезбедио патент 1941. године)

2. рекламе су вољене.

Бренд је одувек био познат због невероватних реклама. Током седамдесетих година прошлог века, лансирао је спот који је користио спин на познату пјесму “Цандиман” Самми Давис Јр.:

У осамдесетим, фаза улова “Мелита у устима, не у вашој руци” поставила је свет у ватру:

Деведесетих година донијети особеност слаткиша – М & М су представљени као слатки мали ликови на супер-шармантан начин:

Данас су жуте и црвене М & М звезде – и они су се у овој трговачкој дворани славе освојили са овим омиљеним празницима:

3. Неки познати људи гласају те ликове.

Постоји шест различитих знакова који представљају бренд – али жути и црвени М & М изгледа као да добијају све време за зрак и слава. У том циљу, већина људи не зна да су оба ликова изразили неки познати глумци.

Мушкарци који су изразили жуту:

Јохн Гоодман:

слика

НБЦ


Ј.К. Симмонс

слика

Лестер Цохен

Момци који су гласали црвено:

Билли Вест (а.к.а. Глас Рен & Стимпи)

слика
Л. Цохен

Јон Ловитз

слика

Гери Герсхофф

ФИИ: Ванесса Виллиамс изговара Бровн М

слика

Ницхолас Хунт

4. Било је неких чудних укуса.

Већина људи познаје основе: млечна чоколада и кикирики (који је дебитовао 1954. године). Ако сте фенси, можда бисте волели један од сличних арома, који су сада део стандардне 10-мрачне чоколаде, кикирики путера, бадема, тамне менте, масног чоколадног маслаца од кикирикија, кромпира, хрустљавог и МЕГА (гигантски М & М то је три пута већа од нормалне вредности). Али током година компанија је објавила необичне промене. Неки од наших избора за већину бизарних / страшних:

Стравберри Схортцаке

слика

М & М’с

Пумпкин Спице Латте

Пумпкин Spice Latte M&Ms

Флицкр / ТхеИмпулсивеБуи

Топла чоколада

Дарк Chocolate Hot Chocolate M&Ms

М & М

Пита од плода хикорије

Пецан Pie M&Ms

М & М

Цанди Цорн

бомбоне corn m and ms
М & М

5. Марка прави бар.

Важно је споменути: можете добити чоколадицу која је покривена М & М Минис. То је као најбољи од оба света. Како нисмо схватили да је то ствар?

слика

Љубазношћу М & М

6. Компанија је гомила извора свој следећи велики хит.

Знајући да су обожаватељи склони да остану на новим издањима, компанијски извршиоци омогућавају им да изаберу следећи укус да остану на листи. Три нова укуса – чили орах, медена ораха и кутија за мршављење сада стижу на полице, а од купаца се тражи да купе / гласају за своје омиљене.

7. М & М су некада били музејски квалитет.

У реду, то је благи раст. Али почетком 2012. године компанија је открила Музеј чоколаде у Сохо подручју Њујорка. У њему је приказано 20 различитих наручених делова уметака који су створени у млечној чоколади.

Пратите Делисх на Инстаграму.