5 пива пијете уместо Цорона

Не волим Цорона Ектра. Тамо. Ја сам рекао.

Слушајте, није тајна да мада је, и поред тога што је једна од најпродаванијих летњих пива, мексичка пива имати пуно мрзитеља: познато је због тога што добијају ужасне критике (пуна фраза као што су “избледели ароме сумпора”, “влажни пас” и “благо скунк”) и ужасне оцјене (56 од 100 на БеерАдвоцате и 1 од 10 на РатеБеер.цом). Ипак, златна цервеза некако наставља да продаје невероватно добро у топлијим месецима, а продаја ове године порасла изнад свих осталих конкурената.

Међутим, ако помислите на то на тренутак, популарност светлосног пива заправо чини потпуну смислу: Име “Цорона” је поплава летњих визуелних и сунчаних плажних призора – у комплету са песковитим прстима и таласима солне воде. Схватам – све је у вези са маркетингом и сликама. Мексичка компанија за пиву је тако добра у својој кампањи да је чак и смислила недостатак ове сезоне.

слика

Љубазношћу Короне

Али сада када стаклени крајеви уништавају љетно омиљено пиво, а мој став о његовој инфериорности је само порастао, пронашао сам најбоље пиво да заменим ту прозирну стаклену бочицу – а нећете требати лимун да бисте их спустили.

1. Пацифицо

слика

Љубазношћу Пацифицо

Поздрављајући се од обале Баја, ово је као Цорона-ов велики брат. Има више укуса, мање пикантности и није лоше гледати. Плус, вероватно ћете импресионирати своје пријатеље својим аутентичним осећајем.

2. Пресиденте

слика

Овај оштар лагер у америчком стилу се пили у Доминиканској Републици, флаширан у зелено стакло и сервиран са салветом умотаном око базе. Савршено је за вријеме проведено на сунцу.

3. Тона

слика

Рхеанна О’Неил Белломо

Направљен у Никарагви, овај лагани лагер је рођен како би успио у врућој клими. Само је једва пољубио хмељ, кукуруз и јабуке – невероватно освежавајућа комбинација.

3. Модело

слика

Љубазношћу Цровн Импорта

Будимо искрени: Када Цорона не окуси факти, он има укус као вода (ака апсолутно ништа). Ова пива има мало више дубине и укусног укуса, без преливања.

4. Викторија

слика

Овај љекар у Бечу има неколико топлих јечма и карамелних нота, али су уравнотежени травнатим хмељом. Оригинално пиво из Мексика (прво произведено 1865. године) је одлично за лето, али се такође преноси током целе године.

5. Буд Лигхт Лиме

слика

Љубазношћу Буд Лигхт

То би могло бити још једно пиво великог бренда, али овај штапни цитрус, лако пиво светло пиво идеално је за оне роштиља на дворишту.

Пратите Делисх он инстаграм.