4 ствари Ким Кардасхиан треба да добије флат стомацх

Прошлог месеца Ким Кардасхиан открио је путем видео снимка о њеној апликацији да јој је струк до 24 инча, а истражни умови на интернету покушавају да открију која је њена тајна од тада. Знамо у овом тренутку да звезда стварности и мама од три могу да задовоље пуно свог недавног губитка тежине до Аткинсове дијете, али то дефинитивно не значи да њен тренер Мелисса Алцантара не може добити и неке кредите. Ким и Мелисса су недавно поделили “прецизан аб тренинг” који су пратили у блог посту о Кимовој апликацији, и изненађујуће је прилично једноставно. Ево брзи поглед на то како је Ким успела да оствари и одржи њен тониран стомак.

1. Лифтови лифтова

Према Мелиси, подизање ногу се најбоље врши док се лежи на мату са рукама постављеним испод дупета и ноге које се шире.

Она пише: “Подигните обе ноге са земље док не створите угао од 90 степени ногама, а затим спустите ноге, пазите да ноге не додирују земљу. Наставите да подигнете и спустите ноге за 4 сета од 20 понављања. “

2. Држати планк

Ормари су главна вежба коју су Ким и Мелиса почели да раде на својим сесијама пре него што су завршили теже тренинге.

“Уђите у потисну позицију рукама директно испод ваших рамена”, објашњава Мелиса на посту. “Укључите своје језгро и глуте, како би ваше тело било у праву линију. Држите 1 минут, а затим узмите 30 секунди да бисте се одморили, а затим држите поново на минуту. Поновите док не дођете до 4 минута укупног држања плоча.”

3. Аб Роллер

Ако вам се чини да је аб роллер згодан, онда је ова вјежба управо у вашој уличици. Према инструкцијама Мелисе, Ким обично ради на 4 сета од 10 понављања.

“Клечите се на под и поставите аб ваљка на под испред себе, са рукама на обе стране уређаја”, објашњава она. “Требало би да сте на рукама и коленима, као што је положај за клеменање, полако напредујте аб роллер унапред, истезање тела у праву линију. Идите што је брже можете, без нарушавања форме, а затим полако се вратите назад у почетну позицију Држите горњи део леђа заобљеним и језгро што је могуће чврсто. Поравнајте главу и врат с кичмом у сваком тренутку. Пошто ваше срце постане јаче, боље ћете бити ангажовани. “

4. Криминалци за клецање

Ова звучи као доозија, али на срећу она је пратила своје објашњење видеом о њеној демонстрацији вјежбе, а можете то гледати у видео снимку на ознаци 1:13.

“Користећи ужад на машини за кабловску кабину, изаберите почетну тежину која ће вас изазвати (око 30 килограма, али прилагодите по потреби)”, она почиње. “Затим уђите у положај за клеменање испред машине, зграбите на конопац са обе руке, а затим поставите палчеве на своје храмове, а ваше руке ће остати у овој позицији све време да се укључите у језгру. рукујте се испод струка, спустите главу до пода и спустите дупе тако да су вам бутине под углом од 60 степени. Не дозволите да вам плијен додирне пете! Вратите се у почетну позицију и поновите за 4 сета од 30 понављања. Будите што стабилнији, јер је ово СУПЕР зло. “

За све жељне људе који су узбуђени да тестирају Кимове тренинге, Мелисса препоручује да се барем два пута недељно бави вежбањем како би видели најбоље резултате.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

67 − 60 =