12 ствари које треба знати пре куповине куповине у Меијеру

Меијер

Флицкр Цреативе Цоммонс / Мике Каласник

Када се ваша листа посла чини милионима дугачким, супермаркети све у једном могу бити озбиљан лифесавер – и овај Мидвестерн прехрамбени ланац је регионални фаворит од тридесетих година прошлог века. Ево све што треба да знате пре него што учитате вашу корпу, укључујући како да добијете најбоље понуде и како Меијер суперцентери чак дају Валмарту за свој новац.

Меијер canned foods

Фацебоок / Меијер
Почело је као породични бизнис још 1934. године.

Холандски имигрант по имену Хендрик Меијер радио је као локални бербер, пре него што је ушао у трговину храном током Велике депресије. Он је ангажовао свог 14-годишњег сина, Фредерика, као првог запосленог у трговини Греенвилле, а посао је од тада водила породица – Хендрикови унук Хенк и Доуг су тренутно предсједавајући.

Меијер

Фацебоок / Меијер
Ланац се заснива на Мидвесту.

Брендиране продавнице су засноване на Гранд Рапидс-у, али можете наћи 230 суперцентара широм државе Великог језера, као и Охајо, Индијане, Илиноиса, Кентакија и Висконсина. Ланац има своје очи на Миннеаполис-Ст. Поље следећег.

Меијер grocery aisles

Меијер
Меијер је био пионир суперцентер концепта.

Након што је проводио вријеме сазнања о трендовима у прехрамбеној индустрији, Хендрик Меијер одлучио је да тестира успјех “суперцентера” у којем се куповином куповине куповине и робне куце прекривале. Шопинг самопослуживање, у коме су купци добили своје корпе за куповину, у то време није било чудно.

Меијер

Фацебоок / Меијер
Првобитно је имала другачије име.

Већ око 30 година, продавнице Хендрика Меијер су именоване Тхрифти Ацрес и познате су по малом холандском дечком симболу испред, све док их нису заменили породичним моникером 1986. године. Меијерове “штедљиве” квалитете остају, међутим, купци су волели да се чува трговина као и сирће на полицама.

Меијер produce

Фацебоок / Меијер
Трговине једва да се затворе.

Меијер је отворен 24 сата, 364 дана годишње – једини пут када ланац затвара врата је у 7 часова. на Бадње вече, а брзо се поново отвара почетком 26. децембра.

Меијер pharmacy

Фацебоок / Меијер
То је више од продавнице прехрамбених производа.

Ако вам је потребно више од састојака за вечеру, ово је ваше место. Локације Меијер често имају потпуно функционалне апотеке – које пружају бесплатне антибиотике и пренаталне витамине – бензинске станице и продавнице погодности, све на истој локацији.

Меијер

Флицкер Цреативе Цоммонс / Тодд ван Хоосеар
Можда имају ногу на Валмарт-у.

У деведесетим, продавнице Меијер су се суочиле са жестоком конкуренцијом у ланцу “роллин бацк прицес”, али купци који су стајали у локалном ланцу тврде да је увек имала бољи избор производа. Данас се и даље можете набавити на разним квалитетним плодовима и веггијама.

Меијер bakery

Фацебоок / Меијер
Постоји епска секција пекара.

Обавезно погледајте одјељак за печење робе у продавници – наћи ћете више од одрезаног хлеба. Свеже печене хлебове, багеле и пецива су на полицама, а купци могу наручити наруџбине за ликове и тематске торте, или чак и конфекцију.

Меијер

Фацебоок / Меијер
Можете срушити озбиљне попусте.

Ако сте редовни купац, обавезно се пријавите за Меијеров програм мПеркс – дигитални купони ће вам уштедјети знатан новац за храну, производе, месо и млечне производе. Чланице такође могу добити месечне персонализоване понуде засноване на својим навикама у куповини – као купон од 10 долара, 5 одсто од укупног рачуна или дисконтованог гаса.

истицање date

Али обавезно проверите датуме истека.

Један корисник Реддит-а и бивши запослени у Меијеру кажу да су намирнице које су блиско истеку често означене – чак 50 одсто ако истекне у року од мјесец дана. То може значити одличне договоре о производима као што су К-чаше, али не заборавите да проверите датум за предмете који би могли покварити или требати трајати дуже.

Меијер

Меијер
Чак ће и поштовати купонске купоне.

Ако нађете купон на другом месту, дајте га у Меијер и вероватно ћете добити попуст. Запослени воде рачуна о конкурентским купонима како би се уверили да могу да се подударају са ценама, тако да ће прихватити купоне из других продавница, па чак и издавати “провере кише” ако је ставка за продају која желите. Само не заборавите да они истичу у року од 30 дана.

слика

Реддит / иматеррибледоцтор
Не одлази без посјете Санди-у.

Свака продавница поседује један од ових механичких коња, а одрасли који овде купују са својим родитељима као младићи вероватно ће се добро сетити Сандиа. Вожња ће вас коштати само један пенни износ, тако да ћете седети!