11 Разлози ПЕЕПС су најгори

Када стигнете у март, можете се кладити да је сваки супермаркет у земљи већ складиштио на слаткишима. Хецк, прилично смо сигурни да је дан после Валентиново значило да пролећни слаткиши већ ударају у полице. Најосетљивији од њих су ПЕЕП, марсхмаллов обложен шећером за коју дјеца разумљиво полуде (нема ништа слично оваквој врсти шећера), али након старости 8 година они би требали бити дуго заборављени и прешли на супериорне слаткише . Дакле, ако нисте већ, ево зашто је потребно да одвојите своје омиљене ПЕЕПС.

1. Бојају прсте смешне боје.

Не само да су ваше цифре остављене у лепљивој, безалкохоличној нереду, већ и светло плавим, неон ружичастим и електричним зеленим. Да не спомињем количину вештачког бојења тамо – то је највећа ноћна мора фанатике природне хране.

2. Ништа о њима није природно.

Они су креветирани, постају тврди као стена након неколико минута на отвореном и могу вероватно преживе апокалипсе.

слика

3. Једење ПЕЕПС је превелика доза шећера која чека да се деси.

Чија је идеја била да се течност шећера спушта из цеви у нејасан животињски облик, а затим је потапати у још гранулираног шећера? ако ти стварно потребно је брзо захватити шећер, боље је да помешате Пикие штапове.

4. Текстура је ужасна.

Ово није нормалан марсхмаллов. Не, то је гумени, гумени комад пива који се готово не рађа у устима.

слика

5. Не постоји никакав укус.

Поред чудне сезонске лимунаде, крема од наранџе и укуса гумене жваке, бренд је изашао без сумње да би привукли људе ПЕЕПС-а, пилићи и зечеви су потпуно безукусни.

6. ПЕЕПС су потпуно инфериорни у односу на све друге слатке слаткише.

Зашто губитак вашег уноса шећера и калорија на слаткишу, када имате на располагању кремери и карамелна јаја, Реесе јаја и Робинова јаја? Хајде, бољи си од овога.

слика

Рхеанна О’Неил Белломо

7. Не можете их печати преко ватреног оружја.

Ако не можете тости то све до оштре и златне споља и изнутра изнутра, онда је то губитак марсхмаллов материјала. С’морес или биста, душо.

8. Ми никада не можемо избећи ПЕЕПС-манију.

ПЕЕПС су током целе године ушли у бомбоне. Не само да их морамо гледати током предстојећег пролећа, цвијеће бомбоне се враћају изнова и изнова за празнике као што су Ноћ вјештица и чак Божић. Време је да зауставимо лудило!

слика

Флицкр Цреативе Цоммонс / Мајк Моцарт

9. Боље су да их остављају као декорације.

И по нашем искреном мишљењу, свака и сва храна би требала бити јестива, а не остављена само за добар изглед. (Или искрено не-то-слатко Хамилтон диорам.)

10. Они нису ни слатки.

Наравно, пилићи су у реду (иако изгледају као да седају на столици за одмарање на ниским јахачима), али су зечеви лептирисане фигуре попут снега као мушкарци, који су гломазно потиснути са лицем за помицање. И немој да ме чак ни започеш на “јацк-о-лантерн”…

слика

11. ПЕЕПС млеко постоји.

А исто тако и смрзнути јогурт са укусом ПЕЕПС-а. И зато нико од нас не би желео да живи на овој планети.

Добавить комментарий

*

34 − = 27