Зашто су људи бесни због свежих говедара у МцДоналдс-у?

Око овог времена прошле године Мекдоналдс је најавио да ће почети тестирати свјеже, не замрзнуте, говедине за своје хамбургере. Од тада, ланац је окретао свеже паттиес за своје кварталне поундере на локацијама у Тексасу и Оклахоми – а дугорочни циљ је да до 2018. године добије свеже говеђе месо у већини својих ресторана. Међутим, многи људи су дивно незадовољни овим промена.

Очигледно је највећи недостатак ове надоградње у томе што успорава производњу. Реутерс извештава да локације Мицкеи Д-а које служе свежој опцији обично трају дуже од неколико минута да кувају хамбургер од атеста са традиционалном понудом.

слика

И док ово не изгледа као много времена, размислите о томе да додате минуту на свако време за вријеме карата у тренутку вожње. Или комбиновање овог продуженог времена са лијевим самопослужним киоском, прилагођеним сендвичима и наруџбеницама за мобилне уређаје – све нове иницијативе које могу продужити ваш чекање за тај квартални поундер.

Као што истиче потрошач, Мекдоналдс је већ заостао када је реч о времену преокрета. Публикација индустрије навела је студију КСР магазина која је утврдила да потрошачи МцД-а троше и просечно 208,2 секунде (око 3,47 минута) на вожњи. Ово је нарочито непријатно када се упореде са конкурентима као што је Венди’с, где су купци чекали само 169,1 секунди (око 2,81 минута).

слика

То што кажу, менаџери на овим локацијама учествују на томе упозоравајући потрошаче унапред да њихова наруџбина може потрајати дуже него нормално. Такође су потрошачима рекли да се њихова продаја побољшава захваљујући новим новим опцијама. Ипак, претпостављам да би заиста могли да користе управо још један банкомат за Биг Мац?

Пратите Делисх он инстаграм.