Зашто никад не причамо о томе како је Кате Миддлетон основала друштво за пиће?

Погоди шта? Кате Миддлетон је имала живот пре краљевске породице. Иако то није једва нова вијест, чињеница да је она била в. Нормални колеџ, с времена на време провоцира људске мисли. Нарочито чињеница да је основала друштво за пиће у току дана.

Старатељ прво је пријавила 2007. године (друштво за пиће, а не “Кате је постојало пре него што је упознао Вилијам”), када су се дубоко ухватили у сваки детаљ свог живота као принчеву дјевојку и очекивали војвоткиње.

“На универзитету, Кате је наставила да расте у поверењу”, објашњава чланак. “Оснивала је друштво за пијење дјевојчица [у Ст. Андревсу],” узнемирило се што су стари искључивали жене “- али се нико не памти како се она пијана.”

Није било неуобичајено да ова стара “друштва” само поздрављају мушке чланове када је Кејт била у школи; заправо, пре само неколико година почело је да позову жене да се придруже.

Што се тиче оних слика Кате-а у пролазној хаљини преко доњег рубља? “Пријатељи инсистирају да није постала егзибиционистичка.” То је само студентски добротворни догађај. Улазнице су биле 20 фунти, а не 200 евра, а соба је у основи била пуно пријатеља. “

Пред њеним временом, то Војвоткиња.


слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх цоокбоок, барнесанднобле.цом

Добавить комментарий

*

31 − 22 =