Зашто циљ је извадио ову целу храну из полице

Цитирајући забринутост у погледу безбедности хране, Таргет је најавио да ће почети уклањање свих производа које производи Хамптон Цреек из својих продавница. Као што већ већ знате, Хамптон Цреек је творац иза линије “Јуст” производа, укључујући и остатке штандова као што су мајонез и салате и хладњаци као што је припремљено тесто за колаче.

У недавно објављеној изјави продавца, портпарол компаније Таргет је објаснио да “у очекивању потпуне ревизије, Таргет је покренуо повлачење производа Хамптон Цреека који се уклањају из Таргет трговина и Таргет.цом”.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Упознајте Јуст Цаесар у @ Таргету код вас. хттп://ју.ст/ЦаесарАтТаргет

Пост који дели ЈУСТ (@јустфоралл)

Али зашто? Неки од оптужби против Хамптон Цреека су општа забринутост у погледу безбедности хране, као што је тестирање позитивно за салмонела и листерију. Други извјештаји сугеришу манипулацију и превладавање производа (нпр. Непрописно означавање производа као не-ГМО), према портпаролу Таргет. Међутим, ниједан од оптужби није потврдјен, а нико није болестан, извјештава Блоомберг.

Хамптон Цреек је петогодишња стартуп компанија са седиштем у Сан Франциску, ЦА, која се фокусира на прављење хране користећи одрживе и здраве биље. Њени маји и остали предмети могу се наћи на полицама на местима као што су Вхоле Фоодс и Валмарт, од којих ни један није потукао производе са полице.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Изгледајте добро, осећајте се добро. Пронађите своју фаве #ЈустЦоокиес и #ЈустЦоокиеДоугх у нашој новој амбалажи новог паковања у продавници у близини.

Пост који дели ЈУСТ (@јустфоралл)

Као одговор на то, Хамптон Цреек је објавио службену изјаву: “Наводи да су наши производи означени и небезбедни су лажни.Производ Свеет Мустард је у складу са свим захтевима за означавање ФДА.Ослови наших производа без ГМО-а су подржани документацијом добављача састојака. уверени смо да су наши производи који нису ГМО правилно означени. Имамо робусне стандарде безбедности хране, и као такви, остајемо сигурни у сигурност свих производа које продају и дистрибуира. Радујемо се раду са Таргет-ом и ФДА-ом да то доведемо брза резолуција. “

У међувремену, обожаваоци Хамптон Цреек производа одводили су у друштвене медије да испадну своје незадовољство и чак су створили петицију у нади да ће Таргет вратити своју омиљену линију прехрамбених производа.

Па зашто је непосредна реакција од Таргета? Наша најбоља претпоставка је да се у последње време присећало неколико производа на полицама продавнице: Маркетсиде хуммус за листерију и Иумми Споонфулс дјечија храна за контаминацију костију. Дакле, с обзиром на то да је Хамптон Цреек такође морао да извуче своје мешавине колача и колача са Валмартових полицаа због салмонеле пре мање од годину дана, чини се да је Таргет екстра (ако не претерано) опрезан.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

13 + = 14