Вине Ватер сада постоји само на време за вруће љетне дане

Ако волите укус вина, али не можете или не пити алкохол, израелски покретач је створио чудесно пиће са својим именом на њему. О. Вине Вине Грапе Инфусед Ватер ће свој деби на америчком сајму представити на Фанци Фоод Схову у Њујорку 30. јуна и има занимљиву – ако је мало чудно – схтицк.

Пиће се игра у категорији “близу воде” која свима и њиховој мајци лансира нове селтзерове, чајеве и друге лагане укусе. Овај се меша мирис и укус вина са чистом изворном водом. Пиће је безалкохолно, што може бити добро или лоше у вашим очима, али садржи делове вина доброг дела користећи екстракте кожних винских грожђа и семена. Једно од једињења пронађених у кожи грожђа, ресвератрол, може помоћи у повећању кардиоваскуларног здравља и заштите од рака. Прилично слатка перкица за поподне поподне покупи ме.

“Наша мисија је била стварање сензације чисте воде која не само да инспирира потрошаче да цене вино сложене укусе и ароме, већ и усмјеравају одрживе принципе поновним употребом коже и сјемена од винских грожђа преосталих од процеса винарства”, изјавио је извршни директор практичне иновације Тал Изјавио је Леизер у саопштењу за штампу.

слика

О.Вине

О. Вина би могла бити нарочито привлачна за труднице које пропусте укус вина, али очигледно не смеју пити ништа с алкохолом. Доступан је у мирним и укусним укусима иу црвеним и белим сортама – ту су кабернет, сирра, мерлот и петит вердот за црвене љубитеље и розе и гевурзтраминер за бијеле пиваре. Нема речи о томе где ће се још продавати, али обратите пажњу на веб страницу компаније за више детаља.

Пратите Делисх он инстаграм.