Ускоро ћете бити у могућности да наручите брзе хране до своје куће кроз Амазон

Негде у блиској будућности, можда ћете добити Чипотле буррито чаше испоручене право до ваших предњих врата, љубазношћу Амазон-а. То је зато што је компанија управо сарађивала са Оло-ом, услугом доставе хране у Њујорку која омогућава купцима да наруче 200 различитих брендова ресторана са више од 40.000 локација у САД.

Иако достава ресторана није нова за Амазон – компанија је у 2015. години представила услугу испоруке у Сијетлу – још увек је узбудљиво с обзиром да су Амазон Рестаурантс углавном примали наређења локалних ресторана. Али ново партнерство може довести до омиљених брза храна попут Цхипотле, Фиве Гуис и Схаке Схацк до ваших врата, дајући јој велику подршку компанијама попут Грубхуб-а. Постоји и чињеница да, пошто се Оло више фокусира на онлине поруџбине, компанија је управо покренула нови производ под називом Раилс, који би очигледно требало да олакша испоруку за Амазон.

Још увек није реч о томе када би служба за испоруку могла почети, јер нису сви ресторани повезани са Оло-ом потврдили да су део уговора, али када то буде званично, вјероватно неће бити ништа што било ко може учинити да би вас увјерио да стојите дуго поново у твом омиљеном ресторану.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.