Упозорење: Венди’с продаје Фростис за само 50 центи одмах

Наравно, неки људи навијају рани почетак да падну, док се латица зачинске тикве враћа у Старбуцкс следеће недеље. Али остали нас жале на крај лета и активно одупиру сезону џемпера. А за оне који нису спремни за лето до краја, Венди је спреман да смири ту жалост с јефтином Фростис.

За ограничено време, Венди’с продаје мале Фростис за свега 50 центи, Људи извештаји. Нејасно је тачно када ће се ова промоција завршити, али нема ограничења колико Фростис можете наручити за 50 центи за сваки дан током промоције. Наравно, потребан вам је и помфрит за смрзавање у хладу, али они нису дисконтовани.

Венди је био Венди’с, ланац брзих намирница имао је много смељних одговора навијачима на Твиттер-у о Фростијевом послу.

Ово није први пут да је Венди недавно дала храну. У јулу су дали бесплатне понуде за пилеће купце који су имали тајну лозинку, а овог месеца су понудили помфрит и Фростис бесплатно за људе који су наручили преко Постматеса. И наравно, Цартер Вилкинсон, 17-годишњакиња која је добила 18 милиона ретвеетова, дала је годину бесплатних пилетина. Међутим, пошто мали број људи има времена да растави толико РТ, 50 центи за Фрости није лош посао.

слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх Цоокбоок, амазон.цом