Упознајте човека који је изгубио више од 300 фунти на ‘Валмарт Диет’

Паскуале “Пат” Броццо, 31, звао се “Фат Пат” цијели живот. Али сада, више воли надимак “Могући пат” због свог невероватног путовања губљењем тежине и јединственог фитнес плана који му је помогао да изгуби више од 300 килограма: ходајући од његовог локалног Валмарта.

Пре три године доктор је упозорио Броццоа да је његова тежина, која је тада износила 605 килограма, као и висок крвни притисак и висок холестерол изузетно опасно, према АБЦ Невс-у. Броццо је након његовог именовања снимио фотографију и схватио како изгледа његово тијело.

“Мој стомак је био на мојим бутинама, груди су ми висиле овде”, рекао је Броццо за АБЦ Невс. “Био сам изнервиран.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

Да би успео процес мора постати ритам! Ритам је нешто поновљено, па процес мора бити поновљен! Морамо бити конзистентни и допустити да постане у нашој природи! Ово је за све добре и лоше навике, нешто постаје навика када се стално и репетитивно ради, тако да можете учинити ствари које ће вас учинити успјешним или ствари које ће вас учинити неуспјешним, избор је ваш! Ја одлучујем за успех, па чак и за неуспјех, дио ћу, допустићу да процес успјеха постане мој ритам! Никад не заборавите да верујете да можете и не понављам, не дозволите негативности да контролишете своје ум позитивне мисли само !!! Понекад моје слике су мотивација, али понекад то је мој наслов који није само фитнесс постанак је животни пост #веигхтлоссјоурнеи #трансформатион #тбт #воркхардер #суццесс #веигхтлосс #фоцус #фатлосс #инспиратион #инспире #фитнессмотиватион #мотиватион #гиммотиватион #цонсистенци #лифестиле #хеалтхицхоицес #еатцлеантраиндирти #цлеанеатинг #гимлифе #гиммотиватион #неверкуит #невергивеуп #фитфам #белиевеиниоурселф

Пост који дели Паскуале Броццо (@поссиблепат)

Одлучио је да направи промену, Броццо је одлучио да сваки пут када буде гладан, доћи ће до најближег Валмарта у близини куће Авондале у кући Аризоне, која је удаљена једна миљу, а затим се врати кући да једе. “Ви шетате до Валмарта три пута дневно, а завршите шетањем шест миља”, рекао је Броццо АБЦ Невс-у. “Невероватно је што никада нисам ходао шест миља у животу, а свакодневно сам то радио”.

Броццо је променио своје навике у исхрани тако што је учествовао у поврћем здраве хране, меса, слатког кромпира, овсене кашице од челика и киноа – док је исечио брзо храњење. Он је такође модификовао своју исхрану на путу откривајући која храна је повређивала своје циљеве губитка тежине. “Једном када сам схватио да је млеко био мој пропаст, извукао сам је из своје дијете, и одмах сам почео да губим тежину”, рекао је за АБЦ Невс.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Када сам са дечацима причам срање да их не обесхрабрујем, него да их гурнем! Ми смо конкурентни! Различити ударци за различите људе! Ја другима поступам другачије јер знам неке ствари које раде за неке људе неће радити за друге! Ако ваш мотиватор / тренер сазна ваше клијенте !! #ФуллбодиСундаис 4роундс 1 мин бреак на крају сваког круга! • 20 мртвих лифтова • 20скуатс • 20поверцлеанс • спринт за 15 миља • 20 тресака • 20 потискивача • 20 глава грома !! Поновите тежу тежину од 15 понављања Поновите тежу тежину 12 понављања Поновите тежу тежину 8 понављања И знам да нисам постојао лоше учинио сам након 3 рунде #сундаифундаи #воркхардер #фитфам #веигхтлосс #веигхтлоссјоурнеи #фатлосс #мотиватион #инспире #фуллбоди # траиндирти #лифестиле #невергивеуп

Пост који дели Паскуале Броццо (@поссиблепат)

У року од две године изгубио је 200 килограма и почео да ради у теретани. Данас је Броццо пун 325 фунти лакши и жели постати градитељ тела, написао је на својој ГоФундМе страници. Само ове недеље, оперисан је да уклони око 30 килограма вишка коже, коју је платио преко ГоФундМе-а и са попустом од свог доктора.

А сада, “Могући пат” хрониће његов здрав живот, излазе и оброке кроз друштвене медије, чинећи озбиљне Инстаграм #Фитспо.

Али, његова најважнија улога у овом тренутку? Бити модел за његовог једногодишњег сина. “Ја постављам пример за свог сина, тако да он може бити могући Пат”, рекао је Броццо АБЦ Невс-у.