[УПДАТЕД] Нови Бен & Јерри-ов укус окуса Јимми Фаллон-а је као ваш омиљени дечији бомбон

УПДАТЕ: 2. новембар 2017 у 9:15 часова.

Среда Схов Тонигхт, Јимми Фаллон открио је да се његов тајни нови Бен & Јерри сладоледни укус назива Марсхмаллов Моон, ванилов сладолед са марсхмалловом и грахам крекерским вијенцима.

слика
Бен & Јерри’с

Марсхмаллов Моон је први укус у новој линији из кермије Вермонт под именом Специал Стасх, “серије микро-серија које се не могу масовно произвести или дистрибуирати”, према њиховој веб страници.

Да сте имали среће да сте ушли Схов Тонигхт публика синоћ, већ сте били у могућности да узмете руке на пинт јер је Фалон однео свима тамо. У супротном, овај укус је толико ограничено издање које нећете моћи да га пронађете у свом малопродајном прехрамбеној продаји. Заправо, једина два места на којима можете пробати Марсхмаллов Моон је у продавницама Бен & Јерри и на БенЈерри.цом у врло ограниченим количинама, почевши од данас.

ОРИГИНАЛ ПОСТ: 20. октобар 2017. у 3:51 п.м.

Бен & Јерри је у новембру пустио потпуно нови сладолед са Јимми Фаллоном-ом, али ароме ће се до тада задржавати.

Схов Тонигхт домаћин је претходно сарађивао са још два укуса са произвођачима сладоледа у Вермонту, укључујући “Тонигхт Тоугх” у 2015. и “Лате Нигхт Снацк” у 2011. години.

РЕЛАТЕД ВИДЕО:

“Тонигхт Тоугх” је мешавина карамела и чоколадног сладоледа са чоколадним колачићима, чоколадним и кикирикијем, док је “Лате Нигхт Снацк” сладолед од ваниле, са сланом карамелном вијком и сивом кромпиром чипова.

Иако је Фалон чувао маму о трећем Бен & Јерри-јевом укусу, пустио је Вили Геист Тодаи Схов имају ексклузивни узорак раније ове недеље. Али пошто Фаллон не дозвољава Геисту да открије укус, мешање или чак и његову реакцију – шаљући се да ће му замаглити лице док је пробао нови сладолед – сви ћемо морати да чекамо до новембра да видимо шта је Фаллон За нас.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.

Добавить комментарий

*

− 5 = 4