[УПДАТЕ] Херсхеи и Реесе’с Вхиппед Цреам ће бити доступни у целој земљи у октобру

УПДАТЕ: 30. августа 2018. године у 11:55 сати.

Крафт Хеинз је званично најавио долазак два нова шверцана крема која су снажни снови љубитељима слаткиша. Херсхеи’с Цхоцолате и Реесе’с флаворед вхиппед креми долазе у продавнице прехрамбених производа широм земље овог октобра. Одабир локација већ носи контејнере од 7 унча, које ће продавати за 2,99 до 3,99 долара конзерву.

У саопштењу за медије који је најавио вест, Крафт нас је учинио дроолом са пријатељским подсјећањем на све ствари које се шампањац побољшава, укључујући палачинке, вафле, сладолед и воће. У бесмртним ријечима Зеленог дана, пробуди ме кад Септембар се завршава шлаг је овде.

УПДАТЕ: 18. јула 2018 у 12:18 часова.

Ови лоши дечаци званично су погодили продавнице, извештава Мунцхиес. Иако су они само примећени у Хи-Веесу на средњем западу до данас, очекује се да ће их ускоро отпустити већина великих трговаца. ГЕТ ТО ИТ, ФАМ.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Следећа станица: моја уста. �� На Хи-Вее-у је пронађена нова Реесеова и Херсхеи-ова шлага!

Пост који дели @ цандихунтинг на

ОРИГИНАЛНА ПРИЧА: 27. јуна 2018

За љубитеље шећера, шлаг је врло важан топпинг. Постављају грицкалице које су већ укусне – сладолед, пита, палачинке – у лудачке ремек-делове. Ако се слажете, желели бисте сести за ово: гласине имају, Херсхеи и Реесе-ова шлага ускоро удара у полице.

Сада не знам шта смо урадили да заслужимо ово, али према храни Инстаграммер Маркие Дево, долазе у све главне трговце на мало трећу недељу јула. Ми. Да. Фреакинг. Излази.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Чуо сам да је потребан спашавање интернет свијета, па сам дошао на спасавање .. Дивни свијет бицикала ће се окренути наопачке! Херсхеи издаје млечну чоколаду и Реесе шлагу трећу недељу јула и биће доступна свим великим трговцима. Они имају сексуално време написано преко њих … Ко је спреман за ове? Коментар #херсхеис #реесес #невфоод #јункфоод #секитиме #цхоцолате #фоодие #фоодпорн #фоодревиев #цанди #снацкс #ниатс #фоодофни #ниц #орео #ореос #номс #иум #пеанутбуттер #мацрос #диет #цхеатмеал #цхеатснацк # цроссфит #фоодгасм # ф52грамс #исеесиеатс #итсготсекитимевриттеналловер

Порука коју дели Маркие_дево (@маркие_дево) он

Замислите сладолед сундае са вашим уобичајеним осумњиченим тј. Масивним соковима од сладоледа, ораха, комада колачића, воћа, можда лијепе марасцхино трешње, али уместо додавања стискања редовног бича, можете додати млечну чоколаду Херсхеи или Реесе у кремасти образац. Да плз.

Многи су дошли до одељења за коментаре на посту хране Инстаграммер-а како би јавно поделили свој ужас. Један љубитељ новог топовања предложио је да прескочите сундае све заједно и једемо их директно на лице, а ми узимамо белешке.

Једина ствар коју сада треба да урадимо је стрпљиво сачекати са кашиком у руци. Дошли смо до Херсхеиа да потврдимо ове нереалне вести, али још увек нисмо чули. Проверите ажурирања.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

79 − 78 =