[УПДАТЕ] Амазон проширује своју лудост-брзу услугу доставе алкохола до 11 више градова

УПДАТЕ: 29. августа 2017 у 5:12 часова.

Сретни Сијетлити су већ годинама могли да наручују вино, пиво и алкохол из Амазона, али служба за испоруку од једног до два сата се коначно излази широм земље.

На располагању преко Амазон Приме Нов, најважнији чланови у 12 градова сада могу да користе услугу, извештаји Фоод & Вине, што у основи смањује проблем пива.

Заједно са Сијетлом, градови укључују:

 • Цинциннати, ИН
 • Цхицаго, ИЛ
 • Цолумбус, ОХ
 • Лос Анђелес, Калифорнија
 • Миннеаполис, МН
 • Њујорк, Њујорк
 • Феникс, АЗ
 • Портланд, ОР
 • Рицхмонд, ВА
 • Сан Дијего, Калифорнија
 • Сан Франциско

  Можете одабрати између пива, јабуковача, вина и алкохолних пића који се затим испоручују из локалних продавница прехрамбених производа или алкохолних пића. У неким градовима, укључујући и Портланд, духови нису доступни.

  Такође вреди напоменути: ако можете чекати два сата, испорука је бесплатна. Ако желите у року од сат времена, додате су трошкови испоруке од 7,99 долара. За цену погодности, иако (и не мора да истиче током забаве / фудбалске игре / Бацхелор маратона), може бити вредно.

  ОРИГИНАЛНИ ПОСТ: 27. августа 2015 у 3:38 п.м.

  Ваша продавница алкохолних пића није отворена пре поднева? Ох, затворено је потпуно недељом? Пре свега, вероватно бисте требали наћи нову суседство. Или претпостављам да бисте могли да се пријавите за Амазон Приме Нов, који је управо покренуо једну и две сата испоруке пива, вина и алкохола.

  До сада, онлине продавац мегавата нуди само алкохолни курир у свом родном граду, Сијетлу. Међутим, у целој земљи је започет рад, упркос неизбежним препрекама из различитих закона о алкохолу сваке државе. Без обзира на то, услуга испоруке је део чланства од 99 долара годишње и доступна је свакодневно од 08:00 до поноћи. Можете чак и да пратите тачно где је ваша роба преко апликације за паметне телефоне.

  слика

  ГИПХИ

  Према Гееквире-у, твоје пице може се појавити за пола сата. И цене, укључујући и порез, могу се упоредити са локалним продавницама алкохолних пића – попут 750 мл мокраће флаше Абсолутове водке за 20 долара, али ће сама достава коштати 7,99 долара ако желите за 60 минута. Ако нисте у журби, испорука је бесплатна када се одлучите за двочасовни прозор. Само треба да будете сигурни да испуњавате минимални износ од 20 УСД.

  Постоји десет градова у којима већ можете набавити намирнице, потрошни материјал за кућанство, па чак и намештај и електронику за два сата или мање за Амазон Приме Нов; али комична компонента је сасвим нова у САД (мада је мало у Лондону).

  Духовна и комерцијална комбина представља бескрајне могућности за прославу прослава и пијавице: Можете буквално наручити све састојке за Блооди Марис, мимозе, одвијаче, гимлете, паломе … желите ли да наставимо?

  слика

  ГИПХИ / ТУМБЛР

  Пратите Делисх он инстаграм.

  Преузмите апликацију Делисх.

  Добавить комментарий

  *

  87 + = 95