[УПДАТЕ] Алтон Браун прелази све детаље на новим “добрим јелима”

УПДАТЕ: 05. септембар 2017. у 1:36 п.м.

Од свог првог криптичног поста пре скоро годину дана, Алтон Браун је био нејасан са најавама о повратку Добро јело, његову вољену емисију која је изашла из ваздуха 2012. Овај викенд, говорећи на конвенцији поп културе под називом Драгон Цон, Браун је коначно открио неке конкретне детаље о томе како ће емисија изгледати.

Према Брауну, емисија је званично названа Повратак јести – биће пола сата. Наравно, она ће се провести на Фоод Нетворк-у, али ће се снимати бонусни снимци само за веб.

“Такође ћемо снимати додатне сцене које ће бити убачене у сваку представе за стримовање”, рекао је Браун пред публиком. “Дакле, ако гледате на интернету, видећете бољу представу.”

Браун је очигледно био веома узбуђен што је дијелио вијести, рекавши навијачима: “Враћамо га, поново га поново покрећемо, заједно ћемо бити заједно!”

Једина лоша страна, Бровн је шокирао, је то што значи повратак његове емисије Динерс, Дриве-инс и Дивес мора да пресеца своје планиране програме од 8 сати дневно до 7 и по … сиромашни Гуи.

Ниједан званични датум није објављен, али се очекује премијерно приказивање у 2018. години. Погледајте видео снимак испод, снимљен у Драгон Цон-у, да чују коментаре Бровна на новој емисији.

х / т Цинема Бленд

Ажурирано: 12. јула 2017. године у 1:00 часова.

Фоод Нетворк’с омиљени научник на храну и телевизијски предавач Алтон Браун изгледа као да је коначно спреман да испразни те старије чарапе и научи нас мало више о нашој омиљеној храни уз повратак Добро јело.

Објављен са злонамерним насловом “Време је …” неки од његових најдражих реквизита и алата се могу видети у тамном подруму, и покривени у пајама; најзаступљеније, пламенова посуда за мијешање и пилетина ротиссерие у ношењу шешира.

Још увек нема речи када можемо да очекујемо Добро јело да се вратимо на интернет, али овај снеак преглед нас надати да ће се вратити ове јесени.

УПДАТЕ: 2. новембар 2016 у 12:10 п.м.

Ако сте, као и ми, били девизни следбеник популарне емисије Фоод Нетворк Добро јело, онда ћете апсолутно флипирати.

У новом видеу објављеном на Фацебооку, Алтон Браун се обратио “пророчком видеоу” који је објавио на Инстаграму пре неколико недеља (погледајте испод) и најавио да “да, интернет пројекат који ћу објавити наредне године је у суштини наставак фоллов- до позваног програма Добро јело које сам направио око 14 година на мрежи за храну. ”

Можда најважнија белешка коју Браун прави је да жели слободу. Уместо да се нагиње визији и преференцијама телевизијске мреже, радије би сам узимао самоубиство – а посебно би волео да користи предлоге других фанова за теме које ће покривати нову емисију.

Не можемо чекати да видимо шта се Браун појављује сада када ће имати потпуну и потпуну контролу над својим научним, потпуно неродним и потпуно узбудљивим приступом кухању. Добро јело се вратио, душо!

слика

ОРИГИНАЛНИ ПОСТ: 19. октобар 2016. у 2:44 п.м.

Ако постоји једна ствар коју интернет воли да ради, то је спекулација. Дакле, кад год нова гласина удари у мрежу, можете ставити сваку теорију – и исправно и (обично) погрешно – стављена је тамо да сви размишљају. У овом тренутку научили смо да узмемо било какве непотврђене фактоиде са зрном соли, али овај нови може заправо имати одређене заслуге. Једна од ваших омиљених кухињских емисија могла би се вратити, иако је и даље непотврђена, разлог за теоријом је прилично поуздан.

Популарна емисија “Фоод Нетворк” Алтон Бровн-а Добро јело отишао је у зрак још 2012. године, а од тада се фокусира на његову представу о кувању, Кухиња кутија. Али, ако овај нови видео може проћи кроз све, то би се могло врло брзо мијењати.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Разматрајући мој оглас као кандидат за председника # АБ16

Пост који дели Алтон Бровн (@алтонбровн)

Бровн је у уторак поставио видео на његов Инстаграмов рачун, најављујући његов одмор Кухиња кутија, и млин за гласине већ је пунио да би ово могло указати на оживљавање Добро јело, која се емитовала више од једне деценије.

Заљто је Бровн одлутао одавде? Цуттхроат? “Да бих концентрирао своје напоре на новом интернету, ух, подухват имам … Ја то називам … кухињском шоуом.”

С обзиром да је његов видео снимљен из микроталасне пећнице – на који се сличан угао камере користи Гоод Еатс-и свирао је све врсте човека (видео је завршио са “Зашто вам кажем из уређаја? Нема разлога”), чини се да ће он заправо донијети представу.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Могу ли молим вас за тренутак??

Пост који дели Алтон Бровн (@алтонбровн)

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.