Људи се изненадјују због новог колача за тестирање кекса Катс

Прошле седмице, вијести о јајима Цадбури Орео цреме поставиле су интернет на ватру. Љубитељи америчког омиљеног колачића и иконични Ускршњи слаткиши изгубили су своје мисли и одвезли у друштвене медије када су сазнали да је лечење било доступно само у Канади, а затим се поново изневерило када је бренд потврдио да ће до фебруара доћи у продавнице у САД. Сада још један комбинезон са колачићима скоро прекида интернет.

То је тесто за чоколадну чипку Кит Кат. Први спот на полици од Импулсиве Буиа, овај потпуно нови укус је на жалост доступан само у-у, претпоставили сте га-Канада.

Погледајте овај пост на Инстаграму

❤ #делициоус #киккат #киккатцхунки #цоокиедоугхкиткат

Порука коју дели Иаззи Маи Дале (@иаззимаид)

Очигледно у Канади има пуно страва укуса Кит Кат, укључујући колаче и крему, тамну чоколаду и менте. То може бити зато што их тамо производи Нестле. Наговештај наговештај, Херсхеи’с. (Иако смо били фер, добили смо укус црвене боје из бренда.)

Иако чекамо да видимо да ли је Кит Кат једнако великодушан као и Цадбури са ширењем богатства, можете наручити кутију од 12 на Амазону (док они трају). У супротном, мораћете да имате пријатеља да вам пошаљу кутију или хоп на авиону или возу.

Пратите Делисх он инстаграм.