У конкуренцији Нетфлик-а дочекује се конкурентско такмичење за кување

Нетфлик даје данашњој мрежи хране за свој новац. Услуга стримовања покренула је неколико нових емисија хране прошле године, укључујући Неко Феед Пхил, Разбио си, и Угли Делициоус. Јуче је Нетфлик додао још једну серију у листу, а хостује га једно од најпопуларнијих имена у бизу за баке.

Док су детаљи о емисији ретки, Нетфлик обећава ово: “Налет жеље за шећером је нова, неуморно брза конкуренција за пекарство која изазива брилијантне пекара да створе слатке посластице које изгледају дивно и укусне невероватне – све против сата. “Замишљамо Велики британски баке-офф-стиле схов, али са мало више гужве. Налет жеље за шећером произведе Данцинг Елвес, исте компаније иза себе Топ Цхеф, Топ Цхеф Јр., и Тим & Фаитх: Соул2Соул.

На такмичењима ће судити Цандаце Нелсон, геније иза Спринклес Цупцакеса и Адриано Зумбо, аустралијски колач од пита који се такмичио на МастерЦхеф Аустралији. Хунтер Марцх оф Авесоменесс ТВ анд Емогениус ће бити домаћин.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Чип, цхип хоораи! Прослављамо # НатионалЦхоцолатеЦхипДаи �� Који је ваш омиљени стил – дебео и жвакан ​​или танак и хрустичан? ⭐ Поново проверите данас за мој рецепт за Цхеви Цхоцолате Цоокие Цоокие!

Пост који дели Цандаце Нелсон (@цандаценелсон)

Нетфлик још није рекао када ће емисија бити доступна за токове, али су потврдили да ће бити осам епизода. Објава је направљена у сарадњи са још два нова Нетфлик оригинална емисија стварности: Тхе Фик, у којој стрипови и “стручњаци” покушавају да спасу свет, и Западна страна, а Стварни свет-меетс-Брда звучно приказивање које прати музичаре који покушавају да га направе у Лос Анђелесу.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

− 4 = 1