У Чикагу ова недеља има и чудне ствари Поп-Уп Бар, и изгледа тако реално

Тематске барови обично долазе са неким именима пунних пића заснованих на ликовима и називају га даном – али овај чикашки поп-уп све се догодио када је реч о стварању “Страних ствари” -тхемед бар.

Отворен од 18. августа до краја септембра, “Тхе Упсиде Довн”, назван по драмистичком подручју емисије, налази се на тргу Логан на 2367 Н. Милваукее Авенуе.

Док уђете, видећете мурал Елевен и њену омиљену храну (вагоне Егго, дух), као и ограде са ланцем и знакове за енергетску службу Хавкинс Лаборатори. Унутрашњост, бар изгледа бескрајно попут сета, са писама типа Оуији-боард и треперавим бојевима Божићне боје на зиду.

Погледајте овај пост на Инстаграму

наш пал @франгк_ се приближава завојући овај изванредан ручно сликани “011” мурал на нашем предњем зиду! не можемо чекати да сутра увече видимо свима у Тхе Упсиде Довн! ��

Пост који деле Емпориум Попупс (@емпориумпопупс)

Погледајте овај пост на Инстаграму

ухваћен у Барб жици … видимо се сви ТОНИГХТ у Тхе Упсиде Довн! ��

Пост који деле Емпориум Попупс (@емпориумпопупс)

Погледајте и наћићете стол за вечеру са тањирима вафли, још једном климају Елевену и њеним пријатељима. Остали додаци укључују А.В. клупског знака и пројектора (наравно, свирају емисију), као и знак Бенни’с Бургерс.

Погледајте овај пост на Инстаграму

мој посао је невероватан. људи који могу да направе ове луде концепте са којима се инсталирају су невероватни. Не могу да чекам да сви виде рад који смо ставили ове недеље на Тхе Упсиде Довн! ��

Порука коју дели Јаред Саул (@итсјустјаред)

Мени пића се такође налази на лицу места, са именима као што су “Елегови Егго” – слусхие направљене од бурбона, лимуна, поморанџе, бруснице и јаворјевог сирупа, и обложене вафлином – и “Она су наши пријатељи и она је луда” комбинује текуила, амаретто, лимун и јагоде.

Погледајте овај пост на Инстаграму

#СтрангерТхингс поп уп бар се отвара на Логан Скуаре вечерас, # ТхеУпсидеДовн, мора ускоро посетити! ��

Пост који дели Ребецца Мартин (@ цхицагофилмловер82) он

Бар планира гостовање на забавним забавама на 80-има и охрабрује госте да се обуче као схов ликови. Њихова веб страница такође помиње “повремене музичке представе из неких веома посебних мистериозних гостију.”

Можете пити са Елевеном (или барем њеном муралом) од 5 часова. до 2 сата од среде до петка; подне до 3 сата у суботу; или подне до 2 сата у недељу. Ако нисте у области Цхицага, не брините … друга сезона ће бити доступна на Нетфлик-у у октобру (!!!).

Погледајте овај пост на Инстаграму

Стварно не мислим да сте разумели шта ће се десити у овом простору …. ДОБРОДОШЛИ ЧИКАГО !!!!

Порука коју дели Јаред Саул (@итсјустјаред)

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

х / тЕатер

Добавить комментарий

*

72 − 63 =