Тренер Јессице Симпсон се заклиња да ће ово лако учити “Риппед”

Харлеи Пастернак годинама је био холивудски тренер. Његова листа клијената укључује све од Ким и Кание до Јессице Симпсон, Јулианне Хоугх и Манди Мооре, а он је један од тренера на Освета тело с Кхлое Кардасхиан. Узимајући у обзир његове импресивне (и добро плаћене) клијенте, очекивали бисте га да промовише хигх-енд машине за вежбу или нереално скупе планове оброка. Изненађујуће, један савет здравственог савета који он даје свима са којима ради, не кошта.

На недавном догађају Реебок Спеед, Пастернак је дијелио овај мали савјет: “Ходајте, кажем својим клијентима да трошите своје вријеме и моје вријеме долази да раде, ако сте остали остали дио времена”, каже Велл + Добро. Даље је објаснио да је седентарни начин живота у великој мјери крив за лоше здравље. “Првенствено је везан за недостатак кретања, а када постанемо технолошки здравији са сваком иновацијом, све мање и мање се крећемо.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

Не бојте се тежих тежина. Како би ваше тело наставило да се мења, ваше вежбе морају да се мењају. Једна од најлакших променљивих у вашем програму вежбања је количина отпора коју користите током вежби. Потребне су вам тежине, тешке тежине и средње тежине. Све док имате добру технику, немојте бити уплашен да се извучете. #екерцисе #фреевеигхтс #интенсион #бодиресет #харлеипастернак #ревенгебоди

Пост који дели мр Харлеи Пастернак (@харлеипастернак)

За борбу против тога, Пастернак препоручује просечној особи да хода најмање 12.000 корака дневно да буде у добром стању – то је 2.000 више од често наведеног циља од 10.000 корака и сатова на око 6 миља, зависно од вашег корака. ФИИ, Ј.Симпс рачуна своје кораке на педометру, тако да нема потребе да се фенси са уређајем за праћење.

Ако желите да будете ископани, Пастернак каже да пуца на 14.000 корака. На око 7 миља дневно, сигурно ће се мало планирати да дођете, али то није немогуће. Осим тога, гледајте га као уштедели новац гаса / подземне жеље и убијате двије птице једним каменом.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Валкин ‘# 12000Степс #СандпаперСмооцх #СховМеИоурСтепс

Пост који дели Јессица Симпсон (@јессицасимпсон) он

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.