Тотино’с Јуст Ре-Релеасед Иоур Фаворите 90с Снацк

90-их је било чаробно време. Грицкалице су биле боље; пића су била боља; Мислим, чак и брза храна је била боља. Немој ме чак ни започеш на бомбоне. Када су нас омиљени предмети укинули и скинули са полицама, ми смо га узели лично (иако је понекад био из валидног разлога). Па, деца 90-их, чујем да вам кажем да једна од наших омиљених намирница поново удара у полице. Дајте топлу добродошлицу назад Тотиновом пуњеном Нацхосу.

Ове мале бебе у облику триангуларних облика биле су (грубо) скинуте из продавница пре две деценије, али сада се враћају, боље него икада, и понуђене су у два укуса: Куесо и Супреме. Сорта Куесо је пуњена с сиром, црним луком и црвеном паприком, док је Врховна верзија испуњена пилетином и говеђом зачињеном тацо, црвеном паприком и јалапеносом.

Спољашња шкољка је направљена од крхке, гребена масе корузе и укуса баш као кукурузна тортиља, према Бранд Еатинг. Они долазе у кутијама од 34 или 52 и продају се за 3,99 долара или 5,99 долара, респективно. Надам се да су ти стомачи и микроталаси – спремни. Ми знамо да су наши.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

72 − = 69