То није апсолутна шала овог пута – Питке Авокадос стварно постоје

Док никада не би разговарали о својим вољеним авокадама, тешкоћа да изађемо из јастука дефинитивно је нешто што би могли живети без њега. Док је Фресх Дирецт сурово надали нашу прошлу априлску дуљу, нешто добро заправо је изашло из 2017. године, јер бесни авокадо су сада стварни. На жалост, још увек нису тако лако добити своје руке.

Узгајани у Шпанији, “коктел авокадо” су резултат непољеног цвета авокада. Они расте на око 3 инча по дужини, и више изгледају као мали краставци од обичних авокада. За укус се каже да је глатко и кремасто, као и нормални авокадос.

слика
Добро одржавање / Маркс & Спенцер

Занимљиво је да је кожа ових плодова такође јестива. Дакле, не само да не морате да се бринете да вам се рукује када покушавате да изађете из јаме, сви остаци коже у вашој салати су вероватно мањи. Свети граил авос = пронађен.

Маркс & Спенцер, популарни супермаркет / робна кућа у Енглеској, продаје те бебе током децембра, па ако се нађете у У.К. током празника, имате среће.

Маркс & Спенцер агроном Цхарлотте Цуртис изјавио је за Гоод Хоусекеепинг У.К. авокадо је одличан за снацкинг и ручку кутије, јер се могу једити цијело. Њен врх је управо у нашој улици, препоручује да их дубоко пржите (!!). У случају да вам је потребна помоћ у том одјелу, овај фрижидер је један од начина да се ваш пржите у кући.

За сада су ови авокадо са авионом удаљене од авиона, али постоји нада. Посљедњи пут када смо опсједнути Маркс & Спенцер хитом (бебе авокадо), погодио је Традер Јое мање од годину дана касније. Прсти су прешли на понављање.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

5 + 2 =