Ти ћеш волети Маргот Роббие-ову “Тарзан” дијету

Није тајна да многи глумци трансформишу своја тела за улоге, често радећи, дијете или, обратно, задовољавајући – било да се држе физичких захтјева посла (Блаке Ливели се бори за свој живот у Тхе Схалловс) или изгледају као карактер који упијају (Ренее Зеллвегер је увећан за 30 фунтиБридгет Јонес, Хју Џекмен се прикачио као Волверине).

Алекандер Скарсгард и Маргот Роббие нису изузетак, јер су се спремили играти Тарзана и Јане у овог лета Легенда о Тарзану. Док је Скарсгард пао 7.000 калорија дневно и почео дизање тегова како би се спакирао на мишићу да би играо протагонист који носи лимун, Роббие-ов план дијете звучи много угодније – јер она уопће није “дијете”.

“То је 19. век [у филму] – ако има мало тежине на њој, вероватно је добра ствар”, рекла је она ТВ Веек. “Нећу изгледати танки само због тога.”

Роббие је прескочила теретану, уместо чајова, па је могла пробати Лондонска класична јела док је филм снимљен тамо, преноси Иахоо. Пошто је Скарсгард исекао шећер, глутен, пшеницу, млеко и алкохол док је пуцао, једуо је шест малих оброка дневно (и радећи два пута дневно), често је тражио од Роббие да објасни шта год је појео током викенда ујутро ујутру.

Маргот Robbie and Alexander Skarsgard

Карваи Танг

“Било је као порно храну за Алека”, рекао је Роби Људи. “Био сам као” имао сам ово и јао је то, а за десерт имао сам то. ” И он је био, као да је добро … У ствари, заиста сам се осећао лоше. На почетку сам био: “Ммм, ммм, ммм, једем торту и ниси!” И након неког времена осећала сам се заиста лоше за њега, па сам хранио храну негде другде тако да није могао да види. ”

Робби се стварно осећао лоше за Скарсгарда када му је речено да може да једе јабуку, а звијезда се толико узбурила и пољубила је. “Ударила ме је колико сте били лишени ако сте узбуђени да видите парче плода”, каже она.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Пимми у парку ����

Пост који дели @ марготроббие

Скарсгардова храна без царбина морала је бити посебно разочаравајућа, с обзиром да Роббие каже да њен колега има скривени таленат за стварање феноменалних шпагета бологнесеа. Глумица зна нешто о болоњесе- једном је појео око 8 килограма за сат времена, победила је на једној такмичењу неколико година уназад.

“Интересантно је, мислим да сте добри у прављењу шпагета Болоњезе”, рекла је Скарсгарду током Перископовог интервјуа са навијачима. “И добро је да једем шпагете Болоњезе. Некако смо као мач на небу.”

Маргот Robbie and Alexander Skarsgard

Мике Марсланд

Само зато што су мечеви направљени на небу не значи да Скарсгард треба да спусти своју гарду. На питање ко ће преживети најдуже на пустом острву, Роббие постаје немилосрдна.

“Једем га”, шали се. “Чекала бих да се окрене, а онда бих га ударио по глави с кокосом и имам храну месецима.”

Боттом лине: Немојте стајати између Роббие и њене хране. Звезде – они су баш као и ми!

Пратите Делисх он инстаграм.