ТГИ Фридаис је сада службено шармом

Немојте чак ни покушати да се расправљате са мном на овом: викенди су за каснију будужност, једу јаја Бенедикт у 2 сата и бацају уназад мимозе са својим бестиес-ом. То је задивљујући ритуал да чак и најсладнији ваши пријатељи не могу одољети с времена на вријеме. Вероватно због тога ТГИ петак покушава да уђе на овисност о снази бучног бранда.

Лако брзи ланци већ су тестирали оброке са мимозом у Фармингвиллеу у Њујорку и сада их додају масовном ремонту бренда који почиње на локацији Цорпус Цхристи, ТКС. Мени се у потпуности назива Ханговер Брунцх, који ће се одржавати суботом и недељом, а укључује свеже скуеезед сокове – вероватно за мимозе, Блооди Марис и беллинис (а можда и паломови са текуилом Георге Цлоонеи-а?). Постава плоча за пијаву креће се од пилетине и вафла до бобунског зрезака и јаја до вафла са јагодама и власничким медведима попут Тедди Грахам-а. Искрено, ово би могло бити боље од целогодишњег уговора о благданима.

слика
гипхи / лис / нова девојка

“Грчки викенди су веома друштвени”, изјавио је предсједник ТГИ петка Рики Ричардсон за Натион’с Рестаурант Невс, додајући да намерава да измисли “петнице као друштвено мјесто” како би циљао на “прилике које су стварно друштвене у срцу”.

Али ово је само један мали аспект огромног плана игре који ће дати нови живот у ТГИ петком у целини. Након друштвене теме, компанија ће такође отворити Фридаис Оффсите, суседну кафу за гомилу кафе-схопа која жели да седи са врућим шољама и да разговара или ради на бесплатном ВиФи-у. Затим постоје нови забавни програми забаве као што су жива музика, тривиа, ноћи “Дроп тхе Мике” – знате, ствари које ваш омиљени ронилац нуди. Ово је такође проузроковало продужено радно време, гурајући своје радно време од 7 ујутро до 2 ујутро сваког дана.

Још увек није реч о томе да ли ће све ове драстичне промене учинити пут до ресторана ТГИ Фридаис широм земље, али ми пратимо прсте за безбрижне брунцх за све. Јер мораш да се понашаш према себи.

слика
гипхи / нбц / паркови и рекреација

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

− 8 = 1