Тацо Белл објављује значајно проширење ресторана Цантинас и НИЦ

 • Тацо Белл најавио је отварање нових америчких ресторана до 2022.
 • 125 нових локација долази у Њујорк.
 • 300 ће бити Урбан Ин-Лине или Цантина формат.

  Тацо Белл добија преображај, и прославља ову прилику с пуно нових продавница. Пре краја 2018. године у Сједињеним Државама биће још 100 ресторана, а до 2022. године ће бити још 1.000. Скоро трећина њих су Урбан Ин-Лине или Цантина – што значи да можете добити своје пице док једете ваш Нацхо Фриес. Ево ниских долазака на Тацо Белловом великом огласу.

  Како изгледају

  Ако још увек нисте били у једној од нових Тацо Беллових продавница, можда их на први поглед не препознајете. Урбан Ин-Лине и Цантина локације иду у “веома лагане области”, који су заузети градским центрима у местима попут Њујорка и Чикага. Већина њих нема возача, и често су мања од локација предграђа. Унутра, имају отворене кухиње, локална уметничка дела, модернији дизајн и излазе за пуњење телефона. Менији укључују опције хране у стилу тапас, а на локацијама Цантина, пиво, вино, сангрију и алкохолне замрзиваче.

  слика

  Даве Котински / Тацо Белл

  Где иду

  Нев Иоркерс, дани трекинга по граду за куесадилла ускоро завршавају: ове године се отварају три кантине (у Мидтовну и Цхелсеа), а још 125 ресторана ће се отворити у наредних пет година, у свим окрузима. Нове кантине долазе у Брооклин, Цхицаго, Холливоод и Мадисон, ВИ и ове године. Т.Белл проширује своје међународно присуство; тренутно постоји 500 ресторана изван Сједињених Америчких Држава, са циљем да до 1.000 постигну до 2022. Више халупа за све!

  слика

  Израда Манхаттан Тацо Белла отворена је на 224. 7. Аве.
  Тацо Белл


  слика
  Цон Поулос

  ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх Цоокбоок, амазон.цом

  Добавить комментарий

  *

  29 − = 26