Свечане винске кутије су нови тренд вјенчања о коме треба знати

У тренутку када се ангажујете, свет се мења: изненада, свако венчање које сте позвали постаје могућност за критично теренско истраживање. Дјеверушне хаљине, централни елементи, духовите-асидес-то-морпх-ин-тјерјеркинг-приче за вријеме завета – све постаје нешто што се цртате и размотрите за свој велики дан.

Један од најсрећнијих делова је, међутим, схватити како направити свој рифф на самој церемонији. Често људи одлучују да учине нешто да симболизују своју синдикат, било да осветљава свеће, прелије пијесак у вазу, или знате, стварајући бочице крви које можете носити око врата, Ангелина и Билли-Боб-цирца-2000- стил. У реду, можда није последња.

Овај пин на Пинтерест.

Ако тражите нешто мало мање конвенционално – и уживате у одличној чаши вина – потребно је да погледате церемоније винске кутије. Док су већ неко време били у близини, недавно су се појавили у Гоогле претраживањима овог маја, а они су инспирисали читаву категорију специјално изрезаних кутија и поклона на Етси. (И сви знамо да никакво рустичко-шиканско вјенчање није завршено, а да не купује барем пола туцета са сајта направљеног за себе.)

Вино Box Ceremony
Етси / МулберриМаркетДесигн

У суштини, свечаност винске кутије подразумева одабир велике бочице вина – једне које не можете чекати да се попије, то је више од рака него што је, рецимо, ваша 3-литарска винска коцкица на Таргету – и ставите је у прилагођену кутију, заједно са запечаћеним словима које млада и младожења пишу једна другој. Кутија је затворена током церемоније, само да би се отворила и поделила на петогодишњицу јубилеја. Неки људи укључују писма од својих најближих пријатеља и породице, и обавезују се да ће писма и вино замијенити новим у петогодишњој годишњици, а само ће их отворити на 10 година.

Ако одлучите да наручите оквир за прилагођавање, планирајте да ставите свој захтев најмање два месеца пре него што планирате да идете низ пролаз. Неке популарне продавнице, попут Мулберри Маркет Дизајн на Етси-у, требају најмање 4 недеље унапред, због потражње за њиховим радом. (Скочи 7 недеља за знак са знаком руком, попут оне “Боље заједно” које је приказано на врху ове приче.)

Вино Box Ceremony
Етси / арровсарах

Све врсте прилагођених кутија се продају преко интернета, од гравираних дизајна до оних са прилагођеним калиграфијом. Претраживање Етси повлачи скоро 5.000 резултата, дајући вам пуно опција за скроловање (и пин и опседнутост) док не нађете онај који – да будемо искрени – јесте скоро као и проналажење Оне.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

+ 63 = 66