Све што требате знати о првим житарицама Генерал Миллс-а за 15 година

Житарице за доручак су тако блиско везане за наше детињство да смо одлучили да сазнате које су брендове лансирали у години када сте рођени. Сви имају омиљеног и памте трошење јутра на кухињском столу њихове породице. И сада, први пут за 15 година, Генерал Миллс дебитује новом житарицом да би направио успомене.

Покретање у два укуса, Тини Тоаст је брашно и јагоде-посејано минијатурно овчјег ораха и житарица кукуруза. Бренд има за циљ породичнију привлачност, као што су омиљени корисници попут Хонеи Нут Цхеериос и Циннамон Тоаст Црунцх.

слика

Генерал Миллс

Невбие, као и најновије итерације својих претходника, не садржи никакве вештачке састојке или боје. Па ипак, “људи су нам рекли да су обе врсте укусне стварне, а не лажне као што се обично повезују са житарицама са укусом воћака”, написао је Мике Евенсон, произвођач производа, на блогу компаније.

слика

Генерал Миллс

Оно што је најинтересантније је да компанија није покренула житарице која је још увијек на полицама за 25 година (њено лансирање из 1991, основно 4, је прекинуто). Ипак, Генерал Миллс је у саопштењу саопштио да је видио повећање директне продаје од преправке старих рецепата и играња са новим, побољшаним састојцима на старим штандовима као што је Циннамон Тоаст Црунцх. Тако да ћемо морати да видимо како се овај новопридошњак бави љубитељима доручка.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

9 + 1 =