Страшна Халловеен-Тхемед Бар отворена у Д.Ц.

Тим из Вашингтона ДЦ који нам је донијео Бару игара Тхронес овог лета и бар прије Супер Марио темма, коначно је отворио свој месечни поп-уп бар, ПУБ Дреад, који је посвећен свим стварима Ноћ вештица од сада до октобра 31.

Док сте ушли у бар, који је некада био окупиран брдом Моцкингбирд, Соутхерн Еффициенци и Еат тхе Рицх, приметили сте да је дрво од дрвета Игра престола поп-уп бар је преуређен у пространу просторију са шумама.

слика

ПУБ Бар

Изнад проклете шуме је гробница, која је украшена надгробним предметима посвећеним барским запосленицима и ковчицама за које можете да се позабавите * савршеним * Инстаграм.

Погледајте овај пост на Инстаграму

До смрти нас учини #пубдреад

Пост дели Каилан МцДуфф (@кмцдуфф) он

Али, далеко од тога, најјача соба је куца за лутке, коју су испунили десетине лутака набављених из Цраигслист-а и штедних продавница. Једна од ових застрашујућих лутака може и да прогањати бар, каже Ангие Фетхерстон, партнер у бару. Чим је Цорделиа, како су је назвали, стигла у ПУБ Дреад, Фетхерстонов телефон је престао да ради, рекла је за Тхе Васхингтониан.

“Добијали би насумичне текстове и е-пошту са свог телефона који су били само глупост”, каже Матт Фок, који је помогао у дизајну простора. “Она би чак отворила ваш телефон и подигла текстуалну поруку, а тек би почела да куцаш без додиривања телефона. Прилично смо сигурни да је Цорделиа поседовала њен телефон.”

слика

ПУБ Дреад

Срећом, последња соба је одлучно мање застрашујућа (и мање се прогања, надамо се). У овој свецаној свецаности Дејвиду Бовијуу, проналазе велики муралски бубњар уз покривену уметност Аладдин Санеа, као и спацемен који виси са плафона, бар украшен диско лоптицама, неонске вијке и Давид Бовие албуми.

слика

ПУБ Дреад

слика

ПУБ Дреад

Што се тиче коктела, они служе 10 напитака са Халловеен темама, укључујући и оне под називом “Браинс!” (Алекандро Схерри Бленд, Бренди де Јерез, Лукардо Марасцхино, Циннамон Грејпфрут Олео, Фиг, Лиме), још један по имену “Давид С. Пумпкинс” (Агед Рум, Јамајка румунски Џордан Доцтор Бирд, Мартелл ВС Цогнац, Схерри Бленд, Аллспице Драм , Кокосовог ораха, бундеве, било каквих питања?), Као и “Мртва воља шетати у земљу” (Текуила + обложени ананаски тоник) и “Беетлејуице, Беетлејуице, Беетлејуице!” (Аперол, Цампари, шпански Вермут, Твиззлер Сода), који су приказани испод у смеру казаљке на сату одозго лево.

слика

ПУБ Дреад

Ако сте мислили да су заборавили да укључе било шта То-повезани, грешите. Овај крваво-црвени коктел доље под називом “Сви смо пливају доле” и направљен је са шприцевим шкотом, Лотом 40 Рж, слатким вермутом, кремом шеријем, кремом и кукавицом.

слика

ПУБ Дреад

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.