Старбуцкс тихо покреће два нова слојевита фраппуццинаа само за време лета

После прошлогодишњег феномена напуштања пића дуга и хистерије која окружује свој једнорожен Фраппуццино раније ове године – чини се да је Старбуцкс у потпуности на изненадјење и ужитак, покрећући живописна нова пића сваких неколико недеља. Дан након што је завршен програм Цупс оф Кинднесс са Лади Гагом, бренд доводи у промет стопало са две свеже узима класични Фрапп: Берри Прицкли Крушка Фраппуццино Цреме и Манго Пинеаппле верзија.

Чудно Pear Frappuccino

Старбуцкс

Обе напитке имају врсту слојевитог изгледа популарног са сезонским Фраппсима пронађеним у иностранству (сјећате се Суммер Берри Панна Цотта из Сингапура?) И имају манго цреме – а не еспресо базу. Берри Прицкли Крушка почиње са дуголиком јагодичастог плодовог крушастог крушног крушке, који је надвишен црном мангом Фраппуццино, а потом је прекривен још једним слојем пире. Крушкаста крушка је плод који долази од кактуса нопала. Има укус мелоне-и, а пиреју даје психоделичасту боју.

Манго Pineapple Frappuccino

Старбуцкс

Манго ананас Фраппуццино Цреме прати исти формат, само са воћним пирејем ананаса манга који испушта дебео слој манго цреме Фрапп. Размислите о пићима попут сјајних пецива, мудрости конзистенције. Они раде на 260 калорија по комаду, ако су наручени као гранде са пуним млеком, што их чини далеко од најмању здраву опцију Фраппуццино – али у 49 грама шећера за Прицкли Крушку и 50 грама за Ананас Манго, они су ипак сличан еквивалент пада два Сницкерс барова.

Оба Фраппуццинос су први пут пропуштени на Инстаграм и реддит, док су баристи и фанови техтали на пићима. Рани прегледи су били мешовити – као што су привлачни какви јесу, неки забринути то је доказ да је Старбуцкс само у њему за грам. “Мрзим како му је укусни укус”, коментарише редитељ Реаллифеливин. “Искрено мислим да је Старбуцкс одустао од стварања нових добрих дегустираних пића, једино им је стало до стварања пића која су естетски угодна за гледање.”

Погледајте овај пост на Инстаграму

✨Ново упозорење за пиће ✨ Пикантна крушка + ананас Манго Фраппуццинос ХЕЛЛО ВЕЕКЕНД ���� ➖➖➖➖ Доступно од уторка 6/20/17 ����: @минди_рогерс ➖➖➖➖ #ЦлосетФатГирл #Старбуцкс #Фраппуццинос #ДринкФамоус #Цхеерс #СатурдаиФундаи #ПрицклиПеар #Пинеаппле #Манго #Унлокт #СтарбуцксСатурдаи #Ванилла #Дранкс

Пост који дели ������������ (@цлосетфатгирл)

Остали рани прегледи су били позитивнији, посебно ако тражите пиће које ће вас осјећати као да сте на одмору. Чак и ако сте на брзом паузу за ручак пре него што се вратите у свој кабинет, Свеет Цубицле.

“[Манго Ананас има] праву количину слаткости са великим укусом ананаса који се појављује”, написао је блогер Старбуцкс Мелоди. “Волим и укус манго и ананаса, зато пијте овог који себе замишља на плажи, са напитком који захтева мало кишобран плутајући у њему!”

Старбуцкс Prickly Pear Frappuccinos
Старбуцкс

Оба пића су доступна у продавницама почевши од данас, али само у ограниченом времену – или док потрошња не истекне. Ако је ово пиће популарно као унорорн Фрапп, то би значило раније, а не касније.

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

8 + 2 =