Старбуцкс је ушао у мали дом Тренд с кабинама за транспорт контејнера

Заборавите малу кућицу – Старбуцкс потискује тренд у комерцијалне сврхе, стварајући продавнице микро кафе од старих контејнера за транспорт.

Старбуцкс

Старбуцкс

Сама концепција није ништа ново за бренд, који је направио своју прву контејнерску продавницу – долазећи на минијатурних 450 квадратних метара или приближно величини гараже за два аутомобила – у 2012. години. Старбуцксов штанд у Сеаттлеу гледа на Пугет Соунд , а земљиште је било покривено контејнерима за транспорт, што је довело до тога да запослени сањају начине кориштења старих. Они су прикупили старе контејнере, претварајући их у продавнице које су у суштини само погон, потпуно изграђени за ЛЕЕД сертификат. Не само да је добро за Земљу, с аспекта рециклаже, помаже ланац линије ланца: сада се могу стиснути у просторе који су раније сматрани премаљеним за Старбуцкс. У суштини, дан може доћи када не морате да прођете кроз агонију преласка на улицу да одете до Старбуцкса. Може бити један свуда.

Старбуцкс

Старбуцкс

Дизајн је био толико популаран да се компанија проширио на 45 продавница широм земље, али раније овог мјесеца покушао је свој највећи подухват: покупити читаву продавницу и преселити на нову локацију. Велики кран је покупио Нортхгленн, ЦО, складиште, померајући га мало мање од миље до свог новог земљишта. Цео процес трајао је око три седмице, или приближно толико времена које сте провели на ДМВ-у обнављајући вашу лиценцу. Читав процес је чудно фасцинантно гледати, што можете видети на горе наведеном снимку.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

3 + 2 =