Старбуцкс је само покренуо кредитну картицу са пуно “звезданих” перкса

Ево новог начина за повећање броја Старбуцкс Старса и лимита за кредит: Старбуцкс је управо покренуо своју прву кредитну картицу, у партнерству са Цхасе-ом. Нова картица је интегрисана директно у програм Старбуцкс Ревардс програма лојалности, тако да корисници могу да зарађују Старбуцкс Старс не само у продавницама Старбуцкс, већ било где другде где је Виса прихваћен.

Како то функционише? Такође ћете зарадити по једну Стару за сваких 4 $ које проводите било гдје и до три звездице за сваку $ 1 потрошену на Старбуцкс. Када се пријавите за картицу, зарадићете 250 звездица само за повезивање на Старбуцкс налог који користите у вашој апликацији – а ако у првих три мјесеца потрошите 500 долара, добићете још 2,500 звјездица.

Тренутно 125 Звезда може бити искоришћено за једно бесплатно пиће, храну или флаширано пиће на Старбуцксу који учествује, тако да бисте лако могли да набавите фреебиес да бисте хранили зависност од кафе.

Ево како је Старбуцкс разбијао:

слика

Старбуцкс

Иако картица долази са годишњом накнадом од 49 долара, сви нови чланови картице ће зарађивати Голд статус на Старбуцкс-у, што значи да ћете добити награде за рођендан, приступ налогу за мобилне уређаје и плаћати, као и аутоматске дане са двоструком звездом. Такође ћете добити осам зависних награда за храну или пиће које су баристи изабрали у свој наградни рачун током целе године само зато што.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Од: Цосмополитан

Добавить комментарий

*

− 2 = 6