Сретни оброци ће почети да имају Диснеи играчке у њима поново

Пре неколико недеља, МцДоналд’с најавио је Хаппи Меалс добити здраву надоградњу. Они дају чизбургере, смањују величину помфрита у неким оброкама и преправљају пиће – али то није једина промена у продавници. Чак и саме играчке добијају измишљотину. Они ће поново добити Диснеи-фиед.

Две компаније су на паузи од 2006. године, када је Диснеи одлучио да не обнови своје партнерство. Према ријечима Реутерса, МцДоналдс није испуњавао Диснеиове смјернице које се тичу прехрамбених стандарда. Сада када су Златни лукови учинили здраве промене у свом менију, Диснеи је обновио партнерство.

Иако промене трају дуже да се спроведу на међународном нивоу, америчке продавнице ће ове летове усвојити измјене у менију – до јуна 2018. године, све комбинације Хаппи Меал-а ће имати 600 калорија или мање. Диснеи промоције ће такође почети у јуну, са Инцредиблес 2 играчке у лето и Врецк-Ит Ралпх 2 играчке у новембру.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Оцењене поене са судијама. Нови пилетини МцНуггетс направљени са 100% бијелим месом пилетином. # Рио2016

Пост који дели МцДоналд’с (@мцдоналдс)

За 12 година од када су Диснеи и МцДоналдс радили заједно, класике као што су Рататоуилле, Горе, и Наопачке изашли су напоље, па се надају да ће учинити нешто унапређење. Колико би била слатка играчка Реми? Или Царл и Русселл држе балоне? С обзиром на љубав Минди Калинга према МцДоналдсу (и главној улози у Наопачке), знате да је све о новом партнерству.

Договор није ексклузиван, тако да Мики Џи још увек може играти играчке из других производних студија – управо сада, Хаппи Меалс промовишу Петер Раббит, Сони филм. Међутим, очекујте много више Валт Диснеи Аниматион, Пикар и Марвел фигуре ускоро ће се појавити у Хаппи Меалс.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.