Смирнофф ће вам платити да узмете четврту јулску недељу

Четврти јул пада у среду ове године, иако то значи да ће дан грома бити узбудљивији него уобичајено, и планирање одмора је прилично тешко. Да ли радиш два дана до празника? Или у четвртак / петак послије и учинити га супер дугим викендом након 4. јула? За 100 сретних људи, Смирнофф има рјешење.

Бренд водке, који је недавно лансирао најсвежније напитке Ред Вхите и Берри Ице, планира на десетине људи за полетање 5. и 6. јула. Почев од недеље, можете унети коментирањем Смирноффовог фестивала на Фацебооку, Твиттеру или Инстаграму, где сте Пре него што се вратиш у канцеларију. Победници су изабрани насумично, а свака особа добија 500 долара, а ниједне жице нису повезане. Једина одредба – мора бити преко 21 године.

“Мислим да се сви можемо сложити да среда није довољно времена да се прослави рођендан Америке”, рекла је за такмичење директор компаније “Смирнофф Ице” Криста Кииск. “Ко жели да се врати на посао и ради ствари кад будеш на плажи, на броду или на планини који слави добар оле УС од А?”

Такмичење се одржава у недјељу и отворено је до 1. јула. Очигледно је да морате и даље обрисати празник са шефом, али у случају да не можете добити плаћени слободно, Смирнофф вам је покривао.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

21 − = 16