Шта се дешава када пијете млијеко дојке за недељу дана

Позната је чињеница да је већина становништва преоптерећена, преоптерећена и премало плаћена. То може довести до тога да људи чине све што могу, у напору да имају више енергије: од енергетских напитака до напитака за кафу. Међутим, неки људи ће доћи до екстремних разлога за додатни подстицај. Сабина, жена из Шпаније, одлучила је да је редовна стара шоља кафе није сјебала за њу. И, из неког чудног разлога, одлучила је следећа најбоља ствар: питати је њеног пријатеља о нечијем млеку.

Да, то је тачно: мајчино млеко.

слика

У последње време мајчино млеко појављује се као нова киноа или кале, са људима који тврде да могу побољшати вашу кожу, подићи имунитет и користити као контактно решење. Бодибилдери чак кажу да им помаже у изградњи мишића, а људи подвргнути хемотерапији рекли су да помаже у ублажавању нежељених ефеката.

То све звучи сјајно, али ако се помисли на конзумирање млека који је изашао из другог човека, то изгледа није тако лоше као што мислите. Рекла је Сабина ВИЦЕ да је мајчино млеко дегустирано слатко, скоро као водени хорцхата.

Нажалост, постоји исхит који вас подсећа да оно што пијете је у ствари мајчинско млеко. Као што је неприлагођење, као што је то задржано подсећање, може бити, у поређењу са позитивним ефектима, тврди Сабина. Она је изјавила да се осећала “енергичнијом, више луцидном и прочишћеном”. Хмм.

Нажалост, саветник за дојење Алба Падро каже да се ови ефекти углавном перципирају и нису заправо мјерљиви (проклет био, плацебо ефект!), Додајући да мајчино млијеко заиста само помаже бебама. Међутим, Падро признаје да мајчино млеко у ствари може помоћи онима који су подвргнути хемотерапији. За све нас вероватно је најбоље држати добивање ноћи спавања и узимања витамина.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

+ 53 = 61