Сада можете наручити посао са кафом

Тржиште ултра-ницхе кафеа званично је изашло из руке. Зато што ако мислите да је концепт мачака за кафу смијешан, нећете веровати да ће се сљедећи који ће отворити у Женеви.

Швајцарска локална компанија извештава да фирма у Женеви планира отварање кафића где мушкарци могу уживати у орални секс док пију своју јутарњу кафу. И док су неки без сумње узбуђени, ако се и не забаве, идејом постоје и они који уопште нису задовољни.

Дуббед Цафе Феллатио, кафић је моделован након сличних објеката на Тајланду. Ево како ће то функционисати: човек наређује његову кафу, која ће га вратити 60 швајцарских франака (61,26 долара). Онда, користећи иПад, бира проститутку за обављање оралне секса. После тога, седе на кафићу. “За пет или десет минута, све је готово”, изјавио је Бредли Чарвет из женевске фирме Фацегирл за новине Ле Матин у Женеви.

Не можемо да помогнемо, али да се прикријемо на овај концепт. Иако знамо да је проституција законска у Швајцарској и да је врло стриктно контролисана (радници за сексуалну делатност морају имати важеће дозволе као дио понуде за борбу против трговине људима). Али како је то могло проћи здравствени код? И зашто би неко желео то учинити у јавности? Нарочито када постоји могућност да се налазите у колегама или пријатељима или -гх-породици на путу до посла?

Пратите Делисх он инстаграм.