Сада можете купити сок од сока

Коначно, Америка, ваше молитве су одговорјене: Пицкле Јуице Сода званично постоји – и направљен је са стварним шећером од трске, а не кукурузним сирупом. (Јер, наравно, то је вероватно била ваша друга забринутост, зар не?) Деда Јое’с Цанди Схоп, дом западне Пеннсилваниа највеће колекције сода, прешао је викенд током викенда након промовисања свог најновијег додатка, сјајан,.

Вијести се брзо просириле из локалних медија на сајтове широм свијета, што је изазвало екстремне реакције на мрежи. Зато што, како бисте могли да замислите, сода која има укус као кикирики је свакако баш поларизована као што су, рецимо, слаткишници, кисели сусхи или кисели крајеви који служе у киселини. У већини случајева јавна реакција је била гњавост која се граничила од беса:

Упркос непостојању, изненадни тренд ка кретању свега – као што је свеједно једнорог – указује на то како је поларизирајућа као укус, ту је снажан култ који стоји иза сланог, танги арома и не иде никуда ускоро.

Рани прегледи сматрају да је то “занимљиво”, “еххх” и “врста функи цомбо-а”, које нису баш сјајне или осветљене критике, већ за особу која ће једном покушати – или било ко познат тајно сок од кикирики директно из тегле – можда би било вредно пута (или онлине поруџбине).

Док Пицкле Јуице Сода добија сву пажњу, то је далеко од најсмртоноснијег сода коју можете купити. Роцкет Физз, компанија иза окуса, има још изненађујуће разноврсне обрве – и полако гради зреле на мрежи: бутер сода. Да, то је тачно: Буттер. Ароме. Сода.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Живели! #буттерсода #пицклејуицесода #ансиајаде

Пост који дели Шерилин Немедез (@ мрсамплифиед1)

У ствари, када смо гледали прегледе Пицкле Јуице Сода, нашли смо два различита људи који су заједно купили. А ниједна од њих није била Бутлер Куеен Паула Деен. Ако сте заинтересовани за то – или желите више детаља о Пицкле Јуице Сода уопште – погледајте ову рецензију од ИоуТубе инфлуенцера Роберта Џоунса:

Добавить комментарий

*

6 + 3 =