Роло МцФлурри Флавор је коначно натраг за лето

МцДоналд’с недавно објављује наслове за све од својих партнерстава са УберЕАТС-ом чудно цензурираним Минди Калинг рекламама на здравије надоградње са својим састојцима. Сада Златни лукови прослављају лето тако што враћају стару, али добру, Роло МцФлурри.

Посљедњи сервис у 2012. години, сладолед третира вијугаве чоколадне бомбоне испуњене карамелом са меким слузом ваниле. Наравно, ово ће се служити само у ограниченом времену од 24. маја до 11. септембра. Због довољно времена, тај временски период се поклапа са прелазом ланца у меки сервис, направљен без икаквих вештачких укуса, боја или конзерваната, који је почео 2016. године. сада готово потпун, саопштила је компанија у саопштењу за штампу.

Ова промена утиче на 60 одсто МцДоналдсових десерта, укључујући мекане сервиране шуње, МцФлурри и милксхаке. Поред тога, млекаши од јагода и чоколаде сада се производе без сирупа од кукуруза високе фруктозе.

МцДоналд’с обично служи М & М и Орео укус МцФлурри’с, а у прошлости је издао и друге укусе специјалног издања попут Буттерфингер, Твик и Сницкерс. Судећи према реакцијама Твиттер-а, људи су претјерани да ову масну, карамелизирану МцФлурри врате у мени.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

35 + = 39