Принглес Адвент Цалендар постоји и не можемо чекати за Божић

Понекад налазиш на идеју тако генијалну, желиш да се шутиш јер то прво не мислиш. Принглес долазак календара је дефинитивно једна од ових идеја.

Британски трговац с малопродајом Б & М је раније овог месеца објавио нове календаре пуне мини каде Принглеса, а они су тако популарни да се продају у продавницама и да се на еБаиу налазе више од три пута од трошкова малопродаје.

Календар, који продаје 7,99 фунти (нешто више од 10 долара), броји последњих 12 дана до Божића и има различите укусе Принглеса који се скривају иза врата, укључујући и омиљене као што су оригинал, сол и сирће, тексаски сос са сосом и павлака и лук.

“Ми смо једини трговац на високој улици за складиштење овог производа”, рекао је Б & М за Сун Онлине. “Знали смо да ће бити популаран, али нисмо очекивали да ће се брзо почети продавати широм земље – људи се не могу довољно брзо руковати”.

Пошто су почели да продају у продавницама, неки људи их набрајају на еБаи-у, укључујући и неколико који се крећу више од три пута од малопродајне цене од 24,99 долара или око 33 долара без трошкова испоруке.

слика

еБаи

Док сам озбиљно уплашен да наплатим тај износ на своју кредитну картицу, тако да могу да рачунам дана на Божић са забавним Принглесом изненађеним сваког дана, на срећу постоји ДИИ рута која изгледа баш као забавна и на неки начин више новчаника.

Овај пин на Пинтерест.

Захваљујући овој генијалној Пинтерест идеји, све што треба да учините да направите свој властити календар Принглес-а је купити 24 лименке принглес-регуларне величине или мини каде и поставити их свечаном омотом. Затим убаците број у поклопац сваке конзоле и употребите врући пиштољ за лепљење да их све повежете у облик дрвета које видите овде и украшите га. Затим сваког дана отворите покривени поклопац и поједете све чипове унутра.

Размена је необавезна, наравно.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.