Пилсбури открива 6 Ускрса Рецепти Људи су опседнути управо сада

слика

Љубазношћу Пиллсбури-а

Легендарни бренд – и креатор најсвестранијег састојака на свету – управо је објавио своје најпопуларније Ускршње рецепте, а ви ћете желети да их све направите ове недеље.

слика

Љубазношћу Пиллсбури-а
Циннамон Ролл Бунниес

Да ли верујете да је рецепт који изгледа најчешће укључен најлакше стварати? Све што треба да направите ове зечеве су четири састојка и фино моторно вештине за манхандрирање најранијег слоја цимета.

слика

Љубазношћу Пиллсбури-а
Алмонд Глазед Распберри Пулл-Апарт

То би се десило ако је мајмунски хлеб (који се обично прави у таваници) и пеглање одјеће имао бебу: један славни прстен слојевитих бисквита. Бадемова глазура и малине чине да изгледате као да сте провели много више од 25 минута препирања.

слика

Љубазношћу Пиллсбури-а
Бацон, јаје и сире прстен за сир

Но недјеља ујутру је потпуна без БЕЦ-а (то су сланина, јаје и сира до новитора за доручак сендвич), али их је тешко направити за гомилу. Тај прстен ће служити осам људи одједном – а такође ће вас спасити од пуњења бунара целог дана.

слика

Љубазношћу Пиллсбури-а
Бунни Бутт Цоокиес

Нема ништа баш слатко као и зечеви, а ти бунни кукији су докази. База је супер једноставно направити – само се исеците дневник колачића – а врхови нису ништа умјетнички пекарски пекари не могу руковати.

слика

Љубазношћу Пиллсбури-а
Лемон крем сир цресцент прстен

Има ли нешто угодније од проласка десерта као доручак? Овај прстен има све погодности слатког третмана – сладак, окус лимуна и ооеи-гооеи глазуре – али је потпуно јутро прикладно захваљујући полумјесецима и пуњењу крем сира.

слика

Љубазношћу Пиллсбури-а
Пуњена полумесеца шаргарепа

Чак и они који једу наоружање од мркве неће моћи да се одупру овим странама у облику вегжије. Процес користи најгенеративнију употребу фолије, а готов производ има укус као багел пуњен крем сира.