Певач Сам Смит је једва препознатљив након што је изгубио 50 фунти

Сам Смитх је познат по снажним баладама као што су “Стаи Витх Ме” и “Лаи Ме Довн”, који су се појавили на његовом дебитантском албуму још 2014. године. Промовишући свој други албум “Тхе Тхрилл Оф Ит Алл” фанови су се фокусирали на његове нове песме – и његов веома различит изглед.

Од 2015. године Смитх је изгубио више од 50 фунти кроз велике промене у својој исхрани и рутини. Иако је највећи део губитка телесне масе дошао у 2015. години, он је наставио да га задржава, а затим и неке у последње две године. Недавна Л’уомо Вогуе магазин покрива фото-шокиране навијаче, од којих су многи приметили колико је танко његово лице постало.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Шта гледаш? @луомовогуе Фото @цолеспроусе Уредник мода @русхкабергман

Пост који дели Сам Смит (@самсмитх)

Док Смитх’с Инстаграм ни у ком случају није оптерећен самопосједом или оброком за оброке, он се отворио о томе како је изгубио тежину. Смит је радио са нутриционистом Амелиа Фреер (која је такође помогла Џејмсу Цордону да спусти неколико фунти) и певала хвале у пост-Инстаграм посту.

Према Тхе Даили Екпресс, написао је: “Амелиа Фреер ми је помогла да изгубим преко камена за две недеље и потпуно сам променила однос са храном. Волим те Амелиа и хвала ти што си ме осјећао тако сретан унутра и иза.”

Док новине кажу да је исекао глутен, млечне производе и рафинисани шећер како би изгубио тежину, Смитх је рекао за Ектра да је “у основи престао да једе толико”, када су га питали како је то урадио.

РЕЛАТЕД ВИДЕО:

У интервјуу за ДАНАС, Смитх је рекао Наталие Моралес да није на дијети. Уместо тога, “мој однос према храни се управо потпуно променио.” Замишљен да је геј и прекомерна тежина као дете, Смитх каже да је његова тежина била једина ствар коју би могао да промени. Ове године, Смит је рекао Биллбоарду који сада ради три пута недељно, ради тежине и кардио са личним тренером.

Упркос успешном одржавању тежине већ неколико година, Смитх је искрен према томе колико је тешко уравнотежити његову љубав према храни уз одржавање здравих тежина.

“Увек ћу бити самосвесни”, рекао је за Ектра. “Увијек ћу се трудити јер волим храну више него што то замишљате, увијек ће бити борба за мене.”

У праву смо с тобом, Сам.

х / т ПОПСУГАР

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.

Добавить комментарий

*

71 + = 79