Панера хлеб покреће испоруку

Панера Бреад је брзо постао култни фаворит од свог оснивања 1980-их. Комбинујући нејасно здраве салате и супе са необично зависним хлебима и креативним сендвичима, ресторан је од својих скромних корена у Ст. Лоуису до познатог националног ланца. А сада компанија ће учинити свој мени пуно боље – тиме што ће бити доступан за испоруку.

Према речима представника за бренд, Панера је започео мирни тест испоруке на одређеним локацијама почетком 2016. године. Тренутно, 15 процената локација ланца нуди испоруку. Али до краја 2017. године, компанија планира да испоручи испоруке на 40 посто својих оутпоста. Још увек нема речи на којим локацијама или подручјима земље ће бити тако срећно, али будите спремни како се директно ажурирамо из компаније.

Броколи Cheddar Soup Vertical

Цхелсеа Лупкин

То значи да ускоро можете добити своју омиљену броколи чхеддарску супу која је пала на врата. Очигледно је са посудом за хлеб и чоколадним чиповима. Ево како ће систем функционисати: ставите наруџбу помоћу Панера апликације или користите веб страницу компаније да бисте провјерили страницу испоруке компаније Панера да бисте видјели да ли неке локације у близини нуде услугу за испуштање.

Пратите Делисх он инстаграм.