Ово је због чега људи тако брзо излазе Маио

Можда сте ово већ приметили, али многим људима стварно не воле мајонез. Ако сте нешто попут Јимми Фаллон-а, који је неко време објаснио током сегмента у његовој касној ноћи показао да га подсјећа на гној (јак), онда вам можда вјероватно вас неће извлачити. Али незадовољство мајама није ретка ствар. Постоје актуелне теме на мрежи, групе и форуми који су сви повезани са мржњом њихових чланова. Наравно, постојао је разлог за све, а постоје неколико теорија које могу објаснити зашто Маио тежи грубим људима.

Према Хуффингтон Пост, Јимми Фаллон није једини Маио хатер чији се ум одмах претвара у телесне течности када размишља о мешавини јајета и уља. Виллиам Иан Миллер, професор права на универзитету у Мицхигану и аутор Анатомија гнуса, рекао је пошта да многи људи откривају мајонез, јер има конзистенцију одређених телесних течности.

“Неке ствари имају већу вјероватност да изазову гњаву од других, а телесне течности и гнилоба су две од тих ствари”, рекао је он..

Није као људи који мисле да је то погрешно. Мајонеза изгледа прилично одвратно, али, поштено, има пуно укусних намирница које такође изгледају мало сумњиво да не добијају толико мржње као Маио. То вероватно објашњава још једну теорију, која у суштини наводи да мрзња мајонеза представља културни феномен. Ваш одговор да сте извучени је научни.

Значи, ако сте мачо мајко, ваше мишљење да не волите угодје можда није само зато што то изгледа грубо, већ зато што га и многи други људи мрзе.

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.